Menu Design: Outdoor

Gepubliceerd op 2017-07-06 09:02:58

MENU Design Outdoor Collectie

Vier de zomer in je eigen tuin tijdens een zwoele zomeravond! Wij laten je zien hoe je met de prachtige outdoor collectie van het Scandinavische designmerk Menu Design je tuin (of balkon) zomerproof kunt maken.

In de wintermaanden is de botanische trend ‘haal buiten naar binnen’ een veel geziene trend. Maar in de zomermaanden is  ‘haal binnen naar buiten’ de woontrend. De outdoor collectie van het minimalistisch designmerk Menu Design sluit naadloos aan op deze trend. Kijk je mee?

MENU Design Outdoor Collectie - Tanja van Hoogdalem

De Wire Base, een ontwerp van Norm Architects, is onze favoriet van de Menu Design outdoor collectie. Deze is niet alleen prachtig vormgegeven maar ook nog eens buitengewoon praktisch. Je kunt de Wire Base namelijk gebruiken als basis voor een bloembak, bijzettafel of olielamp.  Door de Wire Base te combineren met de Wire Disc Olielamp creëer je in een handomdraai een sfeervolle design tuin of balkon.

MENU Design Outdoor Collectie - Tanja van Hoogdalem

Bovenstaande foto's : Blogger Tanja van Hoogdalem style de MENU Design Wire Oil Disc

Een paar ingrediënten die absoluut niet in een zomerse tuin mogen ontbreken zijn natuurlijk planten en/of bloemen! Als echte designliefhebber wil je deze natuurlijk wel op een stijlvolle manier in je tuin etaleren passend bij de trend ‘haal binnen naar buiten’. De Wire Base in combinatie met de Wire Pot past hier met zijn minimalistische design perfect bij. Helemaal leuk als je verschillende hoogtes met elkaar combineert zoals hieronder. Of geef je zomerse cocktails een podium door een stijlvolle bijzettafel te creëren met de Wire Base en de Wire Top Marble.

Menu Design Outdoor Collectie

In een zomerproof tuin moet natuurlijk ook een stijlvolle zithoek gecreëerd worden. De Menu WM String Loungestoel, ontworpen door het Nederlandse design duo Studio WM, is hier de perfecte aanwinst voor. En mocht je graag in de winter je tuinstoelen opbergen dan heb je ook nog eens een eyecatcher voor binnen.

Wij zijn helemaal fan van deze outdoor collectie. Copy paste please!

Menu Design Outdoor CollectieMenu Design Outdoor CollectieLaat je reactie achter

* Verplichte velden