Limited Edition Wishbone

Gepubliceerd op 2021-06-14 10:20:36

Het tienjarige bestaan van MisterDesign wordt gevierd met exclusieve uitvoeringen van maar liefst tien designklassiekers. Eén van de unieke Limited Editions uit onze jubilieumcollectie is de beroemde CH24 Wishbone Chair, ook wel de Y-Chair genoemd, in de zachte kleur ‘LA Sunset’. Hoe deze Limited Edition design stoel aan zijn unieke kleur is gekomen, ontdekt u in deze blog!

De perfecte combinatie van tijdloosheid en trend

Een perfecte combinatie van tijdloosheid en trend; dat was het uitgangspunt bij deze Limited Edition. Bij het vormgeven is er gekeken naar kleuren die zowel nu als jaren later het interieur prachtig zullen aanvullen. Vanwege de natuurlijke uitstraling van de CH24 Wishbone stoel, leek een kleur die regelrecht uit de natuur zelf komt een logische keuze.

Unieke roze 'LA Sunset' kleur

Onze interieurexperts richtten zich voor de kleurkeuze uiteindelijk op een fenomeen dat zich dagelijks in het zuiden van de Amerikaanse staat Californië voltrekt: de adembenemende zonsondergang in Los Angeles. De roze getinte zonsondergang in de bekende ‘Stad der Engelen’ komt men vanwege de lokale atmosfeer nergens anders op aarde tegen. Dat zit hem in de samenstelling van deze atmosfeer, die uit een combinatie van gasmoleculen en kleine vaste deeltjes zoals stof en - in het geval van de stranden van Californië - zout uit de oceanen bestaat. Dit zorgt voor een prachtig roze en paars getint kleurenpalet in de hemel boven Los Angeles. Uiterst speciaal en adembenemend mooi, en daarom perfect voor een minstens zo speciale uitgave van een designicoon.

Een echte limited edition van de Wishbone stoel

Deze unieke uitgave van de Hans Wegner stoel is uitgebracht in een gelimiteerde oplage van slechts vijftig exemplaren, wat elk exemplaar in de ‘LA Sunset’ kleur tot een echt collectors item maakt. Om de exclusiviteit van dit speciale ontwerp extra te benadrukken, is elke stoel voorzien van een ‘MisterDesign 10 Year Anniversary 2020 Limited Edition’ label. Daarnaast ontvangt u bij aankoop van deze Limited Edition Wishbone stoel een genummerd certificaat van echtheid.

Gelukkig hoeft u niet helemaal naar Amerika af te reizen om de kleuren van de spectaculaire zonsondergang in Los Angeles in het echt te kunnen bewonderen, de CH 24 Wishbone LA Sunset Chair is namelijk (zolang de voorraad strekt) in onze winkel in ‘s-Hertogenbosch te vinden. Ontdek deze en de negen andere Limited Editions in onze webshop.