Uitgerust ontwaken

Gepubliceerd op 2018-11-23 14:24:23

De slaapkamer wordt vaak gezien als ruimte waar qua aankleding niet teveel moet gebeuren, maar niets is minder waar.. Een slaapkamer stijlen begint met een thema kiezen. Gaat de wens uit naar romantisch, of juist heel minimalistisch? En zijn donkere tinten of lichte tinten gewenst? Het allerleukste is natuurlijk de Mix & Match variant waarin alle wensen naar voren komen en samen een fijn geheel vormen om de nacht in door te brengen. Met de bedden van MisterDesign maakt u daar zeker een mooi begin mee.

Puur natuur

De designbedden van Ethnicraft zijn volledig vervaardigd uit massief hout. Neem bijvoorbeeld het Spindle bed. De naam van dit design verraad zijn inspiratiebron meteen! Namelijk, het traditionele spinnewiel. De perfect uitgelijnde, ranke spijlen aan het hoofdeinde van het bed verwijzen naar de karakteristieke aanblik van het spinnewiel. De afgeronde hoeken en de taps toelopende poten geven het geheel een zachte uitstraling. Het bed is vervaardigd uit typerend donker walnoothout of licht eikenhout.

 

Het Light Frame bed behoort ook tot de collectie van het Belgische Ethnicraft. Dit rustieke bed is vervaardigd uit massief teakhout en is voorzien van een FSC-certificaat. De strakke en verfijnde lijnen zorgen voor een minimalistische uitstraling dat een mooie tegenhanger vormt met het robuuste karakter van het hout. Het bed is dan ook zowel in de moderne als de traditionele slaapkamer terug te vinden.

 

Het Madra bed brengt rust en balans middels de eikenhouten ombouw die over de grond lijkt te zweven.. Het matras zakt erin weg waardoor een geborgen gevoel ontstaat in een zee van rustieke elementen. Een voordeel van het Madra design is dat het hoofdbord een oppervlakte heeft waarop de mooiste accessoires tentoongesteld kunnen worden. De nachtkastjes op het sfeerbeeld behoren ook tot de Madra-serie en maken het harmonieuze bed compleet.

 

In de Nordic-serie zijn twee uitvoeringen van het karakteristieke en massieve eikenhout terug te vinden, Nordic II met lades en Nordic II zonder lades. Waar de andere bedden uit de Ethnicraft collectie ruimtelijke aspecten hebben, biedt juist de Nordic-serie een standvastig uiterlijk met grote houten oppervlakken. Het onderstel is voorzien van een houten balk die over de vloer de twee zijdes van het bed met elkaar verbindt. De strakke belijning maakt dat het design perfect te combineren is met verschillende vormen in de ruimte. Toch zijn het de kleine details die het bed een verfijnde uitstraling geven, zoals de minimalistische belijning in het hoofdbord die ook terug te vinden is in het uiteinde van het bed.

Het Nordic II bed met lades biedt de unieke mogelijkheid om een strak design in de slaapkamer te plaatsen en tegelijkertijd de ruimte opgeruimd te houden. De vier grote lades bevinden zich aan de zijkanten van het bed, twee aan iedere zijde. Een strak uiterlijk én een opgeruimde slaapkamer in een handomdraai!

 

Het Air bed van Ethnicraft is een combinatie van alle bovenstaande designs. De naam verraadt de luchtigheid van het ontwerp, en niets is minder waar. Een pareltje uit de collectie al zeggen we het zelf! Waar de grote oppervlakte van het hoofdbord standvastig aanziet, wordt dit rond het gebied van de hoofdkussens weer afgebroken middels een open ruimte. De overloop van het hoofdbord naar de verdere ombouw van het bed is voorzien van twee taps toelopende, houten spijlen welke ook terug te vinden zijn in het onderstel. Zo vormt het Air bed een geheel met luchtige elementen en een strakke belijning.

 

Natuurlijk heeft het Belgische Ethnicraft, dat bekend staat om hun uiteenlopende houten designs, nog meer designs om te bewonderen zoals het HP bed en het Azur Bed. Daarnaast is er bij de meeste ontwerpen een bijpassend nachtkastje te vinden, wat de slaapkamer helemaal afmaakt.

 

Niet vroeg, maar uitgerust uit de veren

Op zoek naar een design dat aandoet als een warme deken én waar eigen inbreng in het design meer dan welkom is? Dan is het Ruché Bed van Ligne Roset een echte aanrader! Het bed is voorzien van een simplistisch en fijn onderstel van massief beukenhout. Daaroverheen is als het ware een dikke donslaag aangebracht die naast een zachte look ook nog eens heerlijk comfortabel aanvoelt. De dons-laag is voorzien van een speciale wattering en vormt met verschillende onderbroken naden een soort ruitpatroon. De naam Ruché is afkomstig van de geplooide of gefronste stof die als versiering wordt gebruikt op verschillende kledingstukken. De stoffering is verkrijgbaar in uiteenlopende kleuren, en ook in de afmetingen van het bed zijn er verschillende mogelijkheden. Zo ontstaat een bed geheel naar uw eigen wens.Less is more

Het minimalistische Aluminium bed van MDF Italia brengt rust en ruimte met zich mee. Het simplistische ontwerp is gemaakt van geanodiseerd aluminium. Anodiseren is een proces waarin het aluminium wordt beschermd door een harde, slijtvaste laag. Het zorgt ervoor dat het materiaal langer mooi blijft wat zeer positief is voor de duurzaamheid van het ontwerp. Dit ontwerp is geheel naar wens samen te stellen in verschillende afmetingen en kleuren. Naast het ontwerp met een laag hoofdbord is het zelfs mogelijk om het Aluminium bed te ontwerpen met een baldakijn! Hierdoor krijgt het design een elegante en zelfs romantische afwerking..Comfortabel & Knus

Op zoek naar een bed zonder al te veel poespas, maar dat wel zacht aanvoelt? De Ghost-serie van Gervasoni biedt de uitkomst. De Ghost-serie staat bekend om zijn onconventionele textielproject. Alle meubels zijn namelijk gestoffeerd! Verschillende uitstralingen zijn mogelijk omdat de stofferingen in uiteenlopende kleuren én patronen toepasbaar zijn. Neem bijvoorbeeld het Ghost 80 bed. Ondanks de stoffering blijft het Ghost bed een luchtig ontwerp met een vleugje elegantie. Gaat u voor een luxe uitstraling met een brokaatstof, of juist voor prachtige eenvoud in een wit gewaad?

Qua afmetingen heeft de Ghost-serie voor haast ieder interieur een oplossing. Als de ruimte compact is kan er namelijk ook gekozen worden voor een bedbank zoals Ghost 19, of een geheel uitklapbaar bed..
De bedden allemaal nog eens terugzien? Dat kan! 


Bekijk onze pagina om een overzicht van de bedden te zien, of maak een leuk uitje naar onze winkel in de bruisende cultuurstad 's-Hertogenbosch. We helpen u daar graag met een passend interieuradvies!