Nieuw: Ferm Living SS17

Gepubliceerd op 2017-01-17 14:23:43

Nieuw: Ferm Living SS17
Het beurzenseizoen is weer begonnen, met deze week de IMM in Keulen. Dit betekent ook dat we weer veel prachtige nieuwe collecties te zien krijgen! Vorige week deelden we al de nieuwe SS2017 collectie van Menu. Deze week lanceert ook het Scandinavische Ferm Living haar nieuwe lente/zomer collectie.

Helaas nog even geduld voor ze in de schappen liggen, maar in de tussentijd kunt u uzelf vast helemaal wildstaren op onderstaande beelden!

Ferm Living SS2017

We beginnen in de keuken, waar verschillende designaccessoires nieuw zijn toegevoegd. Zo ook de Buckle serie met de keukenrolhouder en opbergpotje. Deze laatste is overigens ook geschikt voor je sierraden, sleutels of andere kleine items in huis. Ook nieuw: de Akin Knitted theedoeken en vaatdoeken, in duo-kleuren en van 100% katoen. Allen verwacht: medio maart 2017.

Ferm Living SS2017 Collectie

De Herman serie van Ferm Living werd al eerder door Ferm Living gelanceerd. Bovenstaande Herman stoelen hebben dit jaar een touch-up gehad, met een gestoffeerde zitting én nieuwe kleur: roze! Verwacht: medio maart 2017. 

Ferm Living SS2017

De Herman stoel is prachtig rond een tafel, maar ook zeker niet verkeerd om als los object in de kamer te zetten. Bij bijvoorbeeld de nieuwe Adron spiegel, met messing details. Verwacht: begin juni 2017. Ook de nieuwe Nomad kleden zijn een vernoeming waard. Zeker omdat ze gemaakt zijn van upcycled polyester en ook geschikt voor buitengebruik! Verwacht: eind april 2017.

Ferm Living SS2017

Om nog héél even in het roze te blijven: de Punctual Shelving System is in het nieuwe seizoen ook in deze trendkleur te krijgen. Een subtiele oudroze kleur, die ontzettend mooi samen gaat met diepgrijs, groen en terracotta tinten. Zoals in de foto te zien met de nieuwe Plant Box Small! Deze kennen we nu als de populaire Plant Box op hoog frame, en is binnenkort ook te bestellen als diepe tray voor planten of andere items in op te bergen. Verwacht: eind april 2017. Daarnaast is de Ripple family, welke overigens de Wallpaper Magazine Design Award 2017 ontving, uitgebreid met een Ripple Champagne Coupe! Verwacht: eind april 2017. 

Ferm Living SS2017

De Haze Vitrinekast, welke vorig seizoen werd gepresenteerd is een echte eye-catcher in je interieur. De Haze heeft nu ook een wandkastje (zie verderop) en bovenstaande Trays erbij gekregen! Net als de vitrinekast, zijn de Haze Trays gemaakt van gepoedercoat metaal en draadglas, wat zorgt voor een luxe uitstraling. Prachtig voor op tafel of uw dressoir! Verwacht: begin juni 2017. 

Ferm Living SS2017

En nog meer trays! Een nieuwe serie binnen Ferm Living: Coupled Trays. Deze gespiegelde trays met antiek effect zijn in verschillende formaten uitgevoerd en perfect om kleine objecten, sieraden of kaarsen op te zetten. Verwacht: begin juni 2017. 

Ferm Living SS2017

Iets wat niet veel designmerken hebben: een compleet aanbod van keuken tot slaapkamer. Ferm Living voelt dit feilloos aan en heeft de collectie uitgebreid met textiel voor de badkamer én slaapkamer. De Sento handdoeken serie is gemaakt van organisch, dubbelgeweven katoen in zachte kleuren en bescheiden prints. Verwacht: medio maart 2017. De Hush beddengoed serie is ook van 100% organisch katoen en heeft een reeks aan kleuren in subtiele prints en kleuren, waardoor u verschillende uitvoeringen met elkaar kunt mixen. Verwacht: eind april 2017. 

Ferm Living SS2017

De eerder genoemde Ardon spiegel heeft een kleiner broertje, welke perfect is voor de badkamer of hal. Eveneens met messing detail, waar je de spiegel aan op kunt hangen. Verwacht: begin juni 2017. Ook nieuw voor in de badkamer: de Herman wasmand. Een mand van 100% organisch canvas op een gepoedercoat frame. Verwacht: begin juni 2017. Eerder in deze blog lieten we al de Haze trays zien. Zie hier de Haze wandkast! Net zo mooi als de Haze Vitrinekast en prachtig voor zowel badkamer, keuken als andere ruimtes in huis. Verwacht: september 2017.

Zoals u kunt zien aan de verwachte data moet je nog heel eventjes geduld hebben. Ondertussen shopt u de huidige Ferm Living collectie hier. Heeft u vragen over Ferm Living of een van bovenstaande items? Neem gerust contact op met onze klantenservice! We helpen u graag verder.