Nieuwe kleuren AAC22

Gepubliceerd op 2016-07-21 14:46:53

Nieuw: AAC22 kleuren van HAY

Scandinavisch, modern en super stijlvol: de About A Chairs van het Deense merk HAY. Je ziet je vast vaker voorbij komen, want vooral op Pinterest zijn ze niet weg te denken. De About A Chairs zijn zo populair omdat ze in ontzettend veel verschillende uitvoeringen kunnen worden besteld.

We lieten al een kleine preview zien tijdens ons bezoek aan de beurs in Milaan, afgelopen april. Nu is het dan zover: de nieuwe kleuren AAC22 HAY stoelen zijn geïntroduceerd! De About A Chair staat met stip op nummer 1 onder de bestseller design stoelen. Tijd voor een verandering in kleurkeuzes.

NIEUW: AAC22 kleuren van Hay

1. Cream 2. Orange 3. Khaki 4. Dusty Green 5. Dusty Blue 6. Pastel Green 7. Brick 8. Green 9. Soft Black 10. Warm Red 11. Hunter 12. Concrete Grey 13. White 14. Black

Wij zijn zelf ontzettend blij met deze nieuwe kleuren van de About A Chair 22 stoelen!  Want nu kun je ook met verschillende kleuren prachtige combinaties maken voor aan je eettafel.  Wat dacht je van de verschillende tinten groen gecombineerd?

Bekijk hier de AAC22
NIEUW: nieuwe kleuren AAC22 van HAY

Naast nieuwe kleuren kuipen zijn er ook drie nieuwe kleuren voor de frames geïntroduceerd! De eiken frames kunnen naast mat gelakt, naturel gelakt, gezeept en zwart gebeitst nu ook in andere kleuren worden gebeitst. Deze onderste drie kunnen enkel worden uitgevoerd in combinatie met de bijbehorende kleur kuipen.

Groen gebeitst frame + Green kuip
Brick gebeitst frame + Brick kuip
Army gebeitst frame + Hunter kuip 

Shop nu: AAC 22 Gebeitst


Nieuw online: AAC26 designstoel

Ook nieuw online de AAC26, met een prachtig dun buisframe. Dit doet de About A Chair slanker ogen en geeft het een nóg strakkere uitstraling.

Bekijk hier AAC26

About A Chair Designer Hee Welling

Hee Welling is een Deense top designer op interieur gebied. Afgestudeerd aan de Deense Design school in Kopenhagen in 2003, waar hij zich specialiseerde in product en interieurdesign. Zijn ontwerpen zijn niet meer weg te denken uit de Scandinavische design omgeving, waarbij eenvoud, functionaliteit en verfijnde ontwerpen kenmerken zijn.

Naast de About A Chair, ontwierp hij de volledige "About A .." serie, welke verder nog bestaat uit een fauteuil, bank en serie tafels. Ook staat de populaire Hee stoel op zijn naam!

Benieuwd naar de About A Chairs en het comfort? De nieuwe kleur stoelen én stalen zijn vanuit HAY onderweg naar onze winkels. Tot die tijd hebben we uiteraard de huidige kleuren en gestoffeerde modellen AAC staan.
Graag interieuradvies? Geen enkel probleem! Onze interieuradviseurs helpen je graag bij het inrichten en afstylen van je woning!