NIEUW: Vifa Design Speakers

Gepubliceerd op 2016-07-12 08:44:05

NIEUW: Vifa Design Speakers
Dit Scandinavische audiomerk is de perfecte mix van design en top kwaliteit geluid. Met de draadloze speakers van Vifa heb je snel en gemakkelijk toegang tot je favoriete muziek. Een muziek ervaring die je deelt met anderen of juist lekker ontspannend alleen. Dé speakers die je als liefhebber van mooi design niet zullen teleurstellen! 

"PASSION. CRAFTSMANSHIP. AND A CONTINUOUS STRIVE FOR OBTAINING AUTHENTIC SOUND."

Dit zijn de kernwaarden die de oprichter van Vifa, N.C. Madsen, zichzelf stelde toen hij een carrière begon in de audio technologie. Een premium geluid, verdient natuurlijk ook een high-end uitstraling. In 2014 en 2015 introduceerde Vifa daarom een nieuwe productlijn van draadloze luidsprekers. Inmiddels bestaat deze uit de Oslo, Copenhagen, Stockholm en Helsinki. Wij voegen dit merk dan ook met trots toe aan onze collectie design audio! Bekijk hieronder een overzicht van de verschillende modellen.

Nieuw: Vifa Design Speakers - Helsinki

De Helsinki is het compacte model speaker met een leren band. Deze zit standaard bijgeleverd, waarbij je ook een lange leren band kunt bestellen. Zo neem je hem nog gemakkelijker mee en heb je overal toegang tot je muziek.

 Klein, krachtig en awardwinning! Want de draagbare bluetooth Helsinki speaker heeft in 2016 de Red Dot Award voor ‘best product design’ gewonnen! 

Nieuw: Vifa Design Speakers - Stockholm

De Stockholm is een speaker met klasse en perfect voor je woonkamer of keuken. Dit model kun je gemakkelijk aan de muur bevestigen, waar de strakke vormgeving hem een laat worden met je interieur. Stream eenvoudig muziek met je telefoon, tablet, computer en TV middels technieken als Bluetooth en Apple AirPlay!

Nieuw: Vifa Design Speakers - Copenhagen

Muziek waar en wanneer je wilt. De draagbare Copenhagen speaker is multi inzetbaar en past in vrijwel iedere ruimte. Net als de andere Vifa speakers is de Copenhagen te verkrijgen in zes kleuren met elk hun eigen karakter. Energiek, elegant én stijlvol! 

Nieuw: Vifa Design Speakers - Oslo

Dit jaar nog introduceerde Vifa het nieuwste model: de Oslo! Een slag kleiner dan de Copenhagen, maar met net zo veel power qua geluid en looks. De warme uitstraling van het speciaal geweven en ontwikkelde textiel door Kvadrat gaat hand in hand samen met de strakke belijning.

Nieuw: Vifa Design Speakers

De unieke uitstraling van de Vifa speakers is te danken aan het bijzondere materiaal. Deze bestaat uit een mix van hoogwaardig textiel met een strakke en massieve aluminium basis. De speciaal voor Vifa ontworpen en geweven stoffen zijn afkomstig van het Deense Kvadrat, Europa’s toonaangevende producent voor design textiel. Speciaal gemaakt om het geluid op een optimale manier te laten klinken.

Leuk weetje: Kvadrat stoffen worden veel gebruikt bij designmeubels, waaronder de stoffering van bijvoorbeeld HAY design stoelen en banken!

Nieuw: Vifa Design Speakers
Nieuw: Vifa Design Speakers - Oslo

De kwaliteit zelf ervaren? Dat kan! Op dit moment hebben we de Oslo en Helsinki speakers in onze winkels in Den Bosch. Kom luisteren en bekijken, want in het echt zijn ze nog mooier! 

Vragen over dit merk of de collectie? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij vertellen je er graag meer over!

Nieuw: Vifa Design Speakers


Laat je reactie achter

* Verplichte velden