NYC tafels van Ruijch

Gepubliceerd op 2015-11-10 12:44:39

NYC tafels van Ruijch

NYC TAFELS

De NYC bijzettafels van Ruijch zijn geïnspireerd op het bruisende en classy stadsleven van New York. De tafels zijn gemaakt van puur materiaal, iets dat kenmerkend is voor het Nederlandse designlabel Ruijch. Geen opsmuk, maar eenvoud en een strakke belijning. De materialen, koper en messing, in combinatie met de ronde vorm past tevens perfect bij de Retro interieur trend die op dit moment speelt. Deze trend laat zich onder andere kenmerken door ronde vormen, pure materialen, eenvoud, afgeronde pootjes, bolvormige lampen, vergrijsde tinten en de terugkomst van het behang. Door deze eenvoud en materialen zijn de tafels perfect te combineren met andere bijzettafels en salontafels van bijvoorbeeld donker hout!

De tafels zijn in twee uitvoeringen te verkrijgen, namelijk een salontafel en bijzettafel. Zie onderstaand de bijbehorende afmetingen. Liever even in het echt zien? Geen probleem! In onze winkels in Den Bosch kun je de NYC tafels in beide maten en kleuren komen bekijken.
Bijzettafel: diameter 43 x h. 47 cm.
Salontafel: diameter 60 x h. 31 cm.

OVER RUIJCH
Het Nederlandse designlabel Ruijch is opgericht in 2010. Kenmerkend voor de artikelen van Ruijch is een strakke belijning gecombineerd met een hoogwaardige kwaliteit. Bestsellers binnen de collectie van Ruijch is de Retro serie en de NYC tafels. De Retro serie bestaat uit strak belijnde kasten en tafels. Een combinatie van wit gelakt MDF en massief houten frames. Op zoek naar kwalitatief hoogwaardige meubelen met een Nordic uitstraling voor een scherpe prijs? Dan zijn de meubelen van Ruijch vast iets voor u. MisterDesign is official dealer van Ruijch. Heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op.