Outdoor in 2021

Gepubliceerd op 2021-06-02 13:00:14

Nu het weer langer licht is in de avonden, de bladeren aan de bomen hangen en de zon zich vaker laat zien is het heerlijk vertoeven in de tuin of op het balkon. Met het vernieuwde assortiment tuinmeubelen en accessoires van MisterDesign wordt het gemakkelijk om in een oase van ontspanning te kunnen genieten, zonder daar een verre reis voor te maken. Sinds kort is een selectie van het assortiment ook te bewonderen op een echt ‘binnenbalkon’ op de mezzanine in onze showroom in ’s-Hertogenbosch!

Nieuw bij MisterDesign: Driade

De dunne scheidingslijn tussen sculptuur en meubel wordt verkend in de unieke en elegante collectie van het Italiaanse Driade. Het vrolijke silhouet van de Roly Poly Fauteuil is ontworpen door Faye Toogood. Haar liefde voor beeldhouwen is zichtbaar in de sculpturale, zachte vormgeving van de komachtige stoel. De strakke tegenhanger van de Roly Poly is de Toy Armstoel van Philippe Starck. Het minimalistische lijnenspel van deze armstoel is vervaardigd uit gegoten polypropeen. Deze kunststofsoort is erg sterk en daardoor zeer geschikt voor de dunne poten, die het massief ogende ontwerp luchtigheid geven.

Outdoor weefwerk

Het strak gespannen Marengo koord van de Maia meubelserie, die ontworpen is door Patricia Urquiola voor het Spaanse Kettal, is in een opvallend geometrisch patroon geweven. De ruime zitschalen bieden meer dan genoeg ruimte om heerlijk comfortabel achterover te zakken. De MBRACE meubels van het Duitse DEDON hebben ook een ruime kuip die aanvoelt als een omarming. In tegenstelling tot de Maia serie is de vormgeving wat organischer. Het weefwerk van de MBRACE en de modulaire MBARQ serie zijn hetzelfde, waardoor deze twee meubelfamilies die beiden ontworpen zijn door Sebastian Herkner goed te combineren zijn.

Hoogwaardig outdoor uit België

De elegante Jack Fauteuil is een ontwerp uit de collectie van het Belgische merk Ethnicraft. De stofferingen van de royale kussens worden in het thuisland geweven en zorgen voor een aangenaam comfort tijdens lange zwoele zomeravonden. Het outdoormerk Extremis heeft eveneens Belgische roots. De stevige Hopper Picnic van Extremis is ruim genoeg om met vrienden of familie uitgebreid al fresco te dineren. De grote tafel heeft een frame dat zo ontworpen is dat aanschuiven aan de zijkant gemakkelijk is, zonder over de bank heen te hoeven stappen. Het kantoorteam van MisterDesign verplaatst de lunchpauze bij de kleinste zonnestralen graag naar buiten om plaats te nemen aan de twee Hopper Picnic tafels.

Outdoor Klassiekers

Het minimalistische, rustige en strakke uiterlijk van de Palissade tuinmeubelen van het Deense merk Hay zijn vervaardigd uit elektrolytisch verzinkt staal dat afgewerkt is met een frisse poedercoating die in een aantal verschillende kleuropties verkrijgbaar is. Een ontwerp met meer details zijn de Forest stoelen van Fast, die een opvallend karakteristiek lijnenspel in de kuip hebben. De Forest stoelen zijn vervaardigd uit aluminium en net zoals de Palissade serie afgewerkt met een poedercoating, met een breed scala aan kleurmogelijkheden. Door het gebruik van deze metalen materialen zijn beide series sterk, comfortabel, bestand tegen alle weersinvloeden en gemaakt om een leven lang mee te gaan.

Outdoor bij MisterDesign

De juiste meubels en accessoires zorgen ervoor dat de tuin of het balkon een knusse verlenging van het comfortabele interieur zal zijn. Met het vernieuwde assortiment buitenmeubelen en accessoires van MisterDesign zijn de mogelijkheden eindeloos. Een ruime selectie is nu te bewonderen in onze onze winkel. U kunt hier op gepaste afstand een kijkje nemen en u laten adviseren. We houden ons strikt aan de adviezen van het RIVM en de WHO. Uw gezondheid en die van onze werknemers gaat boven alles. U kunt de gehele outdoor collectie ook online bekijken.