Outdoor in 2020

Gepubliceerd op 2020-04-16 15:18:06

Met de bloesem in de bomen, durven we weer te dromen over gezellig barbecueën aan een lange tafel op zo’n zwoele avond of over heerlijk ontspannen zonnebaden in een loungestoel. MisterDesign helpt u deze dromen verwezenlijken, met een vernieuwd assortiment outdoor designs van uiteenlopende merken én sinds kort met een heuse ‘binnentuin’ in onze showroom in ‘s-Hertogenbosch! Maak kennis met de outdoor collectie van 2020.

 MisterDesign Outdoor Showroom

Onze eigen ‘binnentuin’

De meest zonnige ruimte in onze showroom, is sinds kort volledig toegewijd aan Outdoor design. U vindt hier onder andere meubelen en verlichting van DEDON, een luxe designmerk dat wij vorig jaar aan ons assortiment toevoegden. De MBRACE Loungestoel die in de winkel staat, is ontworpen door de bekende Duitse designer Sebastian Herkner, die vorig jaar nog een presentatie gaf in onze showroom.

Weltevree en Extremis 
Ook designs van het Nederlandse label Weltevree en het Belgische Extremis zijn in deze ruimte vertegenwoordigd. De populaire Outdooroven staat naast een picknicktafel van Extremis. Zo laten we u een breed scala aan outdoor design zien. Maar dat is nog lang niet alles…

Wunder bij MisterDesign

Nieuw bij MisterDesign: Wünder

Een nieuw label dat wij sinds dit voorjaar hebben opgenomen in ons assortiment is het Belgische Wünder. Het perfecte designmerk voor de moderne doch nostalgische outdoor avonturier. De collectie bestaat uit een strak vormgegeven en praktische set van tafels en banken, maar ook uit accessoires zoals een bijl, een haardpook en verlichting. De Bended Tafel en bench, ‘The Table’ picknicktafel en Disc lamp zijn in onze winkel te vinden.     

 Wunder bank

Outdoor klassiekers

Naast de merken die zich volledig toeleggen op het buitenleven, zoals Wünder, Weltevree, Extremis en DEDON, is er nog een aantal merken met enkele populaire outdoor meubelen die ook dit jaar weer in het zonnetje gezet mogen worden. Denk aan de Palissade van HAY; een uitgebreide en tijdloze serie meubelen om een prachtig geheel mee te vormen, of aan de unieke Bubble Club Lounge set en Louis Ghost stoel van Kartell, naar ontwerp van Philippe Starck en geïnspireerd op klassieke indoor meubelen. Ook de Forest Chair van van Fast mag niet in dit rijtje ontbreken.

Outdoor klassiekers 

Outdoor verlichting

Voor outdoor verlichting kunt u ook bij MisterDesign terecht. In onze winkel vindt u decoratieve verlichting zoals de Gregg van Foscarini en de Guidelight van Weltevree, maar er is ook functionele outdoor verlichting te vinden. In onze FLOS Studio is een aantal armaturen te bewonderen die in uw buitenmuren of in de stoep of oprit verwerkt kunnen worden. Deze hoogwaardige buitenlampen zijn ontworpen door de Italiaanse designer Piero Lissoni.

 Outdoor verlichting

Outdoor bij MisterDesign

Bijna alle designs die we in deze blog hebben besproken, zijn nu te bewonderen in onze winkel. U kunt hier op gepaste afstand een kijkje nemen en u laten adviseren. We houden ons strikt aan de adviezen van het RIVM en de WHO. De gezondheid van u en onze werknemers gaat boven alles. U kunt de gehele outdoor collectie ook online bekijken.