SALE: ben jij erbij?

Gepubliceerd op 2016-05-31 14:58:05

SALE: ben jij erbij?
Heb jij al eens een bezoek gebracht aan onze winkels in hartje Den Bosch? Dan geven we je daar nu een extra reden voor, want zaterdag start onze showroomsale! Om de nieuwste collecties en een wisselend aanbod van het mooiste design in onze winkels te laten zien is ruimte nodig. En die ruimte maken we graag door onze showroomartikelen tegen een fijne prijs aan te bieden. Fijn voor ons, maar ook voor jou als design liefhebber!

Van zaterdag 4 juni tot en met zaterdag 18 juni 2016 zijn bijna alle design meubels en woonaccessoires in onze winkels extra fijn geprijsd! Waar moet je aan denken? Van echte klassiekers als de Eames Lounge Chair van Vitra tot het eigentijdse design van HAY, Muuto en Ferm Living. Maar we hebben ook verschillende artikelen van onder andere MDF Italia, Ruijch, Pastoe, Tom Dixon, Kartell, Pols Potten, Flos, Moooi, Menu, Normann Copenhagen, Linteloo, Secto, &Tradition, QlockTwo, Knoll International, Brokis, Artifort, Carl Hansen, Moooi Carpets en Foscarini.

Voorwaarden Showroomsale
- Direct meenemen / Bezorging tegen meerprijs
- Retourneren van showroom sale artikelen is niet mogelijk
- Geen garantie op showroom sale artikelen
- Data: 4 juni tm 18 juni 2016

Showroomartikelen kunnen lichte beschadigingen hebben opgelopen. Deze zijn meegenomen in het bepalen van de sale prijs. Designmeubels die aan de muur zijn bevestigd worden niet als showroommodel verkocht, net als enkele aan het plafond gemonteerde hanglampen.

Heb je vragen over de sale, bepaalde showroommodellen of merken? Neem dan contact op met ons verkoopteam. Zij helpen u graag verder!

Showroomsale, MisterDesign, Design Sale