Thonet by MisterDesign

Gepubliceerd op 2016-09-15 08:01:48

Thonet by MisterDesign
Bezoek Thonet by MisterDesign op de Vt Wonen & Design Beurs!

Dit jaar zal Thonet in samenwerking met MisterDesign op de Vt Wonen & Design Beurs staan. Hier bekijk je de uitgebreide collectie van Thonet en vertellen we je alles wat je moet weten over dit iconische merk!

Profiteer tijdens de beursdagen tevens van speciale acties én WIN een S 43 stoel van ontwerper Mart Stam! Bekijk de acties op deze event pagina en zet jezelf op aanwezig om niets te missen! Zien we je daar?

MisterDesign op VT Wonen & Design Beurs

BEURS ACTIE: WIN een S 43 stoel

Tijdens de beurs maak je kans op een GRATIS S 43 stoel van Mart Stam! Kom langs bij onze stand #10-040 in HAL 10 en doe mee met de win actie! Het model wat zal worden verloot is een S 43 zonder armleuningen, met verchroomd onderstel en zwart gebeitste zitting en rug. 


MisterDesign op VT Wonen & Design Beurs

BEURS ACTIE: GRATIS Lum Vloerlamp

Bij aankoop van een S 411 of S 412 fauteuil, ontvang je een GRATIS LUM Vloerlamp cadeau! Deze lamp is een ontwerp van Ulf Möller en geïnspireerd op het kenmerkende aspect van Thonet: de stalen buizenframes! De minimalistische vormgeving en de elegante uitstraling maken van LUM een vloerlamp die in elk interieur inzetbaar is. Kenmerkend zijn de vele technische snufjes, waardoor de lamp een zeer efficiënt lichtrendement, bijzonder laag stroomverbruik en warm leeslicht heeft.

Thonet by MisterDesign

BEURS ACTIE: 5 = 6

Bij aankoop van 5 eetkamerstoelen, krijg je de 6e GRATIS! Zoals bijvoorbeeld de designklassieker 214! Of zie je liever een S 34, naar ontwerp van Mart Stam, rond je eetkamertafel staan? Op de beurs laten we met liefde alle modellen en mogelijkheden aan je zien. 

PRAKTISCHE INFORMATIE
Dinsdag 27 september t/m zondag 2 oktober 2016

V
t Wonen&Design Beurs
RAI Amsterdam
Hal 10 – Stand 10 040 

Openingstijden Beurs:
di & woe 10.00 tot 18.00

do & vrij 10.00 tot 21.00
zat & zo 10.00 tot 18.00

Tickets
Koop je tickets hier met korting via de VT Wonen website.

Zet jezelf hier aanwezig om up te date te blijven!

Heb je vragen over Thonet of de beurs? Neem gerust contact op met onze klantenservice, zij helpen je graag verder!