Top 4 Design TV Meubels

Gepubliceerd op 2016-10-05 14:04:04

Top 4 Design TV Meubels

Heb je dat ook weleens dat je één ding in huis verandert en dan van het een in het ander valt? Nou ik wel en op dit moment gaat het om een nieuwe televisie in de woonkamer waarbij een nieuwe TV meubel niet kan en mag ontbreken!

Aangezien ik een grotere televisie wil hebben kom ik nu op het punt dat mijn TV meubel te klein oogt onder een grotere televisie en als ik ergens niet tegen kan is het dat wel! Vandaar dat ik me hier alvast voor aan het oriënteren ben gegaan en mijn bevindingen wil ik graag met jullie delen.

Natuurlijk wil het oog ook wat maar het moet ook praktisch zijn en bij mijn interieur passen. Vandaar dat ik een paar zaken heb opgeschreven waar een nieuwe design TV meubel aan moet voldoen. Zo moet het TV meubel dus functioneel zijn, donker van kleur en strak design, een open vak en veel opbergruimte hebben. Het liefst van houtstructuur, breder dan 1.20m en wat hoger op de poten of zwevend zijn. Valt mee toch?

Design TV-meubels

Mijn absolute favoriet qua kleur! Het Nordic TV meubel van Ethnicraft vind ik echt een geweldig ontwerp hebben en een prachtige keur en houtstructuur. Dit zou perfect bij mijn moderne en strakke interieur passen. De combinatie van een groot open vak onderaan met een lade en flip-down deur design daarboven vind ik echt geweldig! Het grote open vak biedt enorm veel opbergruimte waar je alle kanten mee op kunt.

Dit model is in zowel 1.20 als in 1.80 meter beschikbaar en in eiken en noten kleur.

BlackBird TV meubel van Ethnicraft

Mijn tweede favoriet is een design van Alain van Havre namelijk het Ethnicraft Blackbird TV meubel. De naturel look vind ik op dit moment sowieso prachtig maar bij dit design TV meubel komt het door de donkere box nog mooier uit. De combinatie van kleuren en materialen is echt een genot voor het oog. Plus er is genoeg opbergruimte in de lades en deuren van het meubel. Doordat het TV meubel design op smalle stalen poten staat geeft het een prachtig ruimtelijk effect.

Dit model is in 1.80 meter beschikbaar

The Box TV-meubel van Ruijch

Dit is absoluut mijn favoriet qua ruimtelijkheid! Helaas is het qua kleur en opbergmogelijkheden niet helemaal wat ik zoek maar het krijgt een 10 op ruimtelijkheid. The Box S van Ruijch heeft een mooi strak design, dat in veel ruimtes mooi tot zijn recht kan komen. Ik persoonlijk vind het ook niet per se een TV meubel. Als je een ruimtelijke gang hebt kan het inderdaad ook heel mooi staan onder een kapstok bijvoorbeeld. Met dit design TV meubel zwevend wit mag je out of the box denken!

Design TV meubel Stacked van Muuto

Last but not least de Muuto Stacked Kasten! De Muuto Stacked Kasten zijn zo briljant bedacht! Of je er nu een design TV meubel van maakt of een wandkast, alles is mogelijk met Stacked. Persoonlijk vind ik dat het heel speels eruit kan zien maar ook strak en chique. Afhankelijk van kleur- en materiaal gebruik, maar ook de vorm en of je het met acoustic panels opvult of met een deur. Al met al als je iets totaal anders wilt en wilt kunnen afwisselen dan is Stacked van Muuto zeker een aanrader. Dit model kan je helemaal naar je eigen wensen indelen.

Zoals je kunt lezen heb ik me heerlijk laten inspireren. Helaas is er nog geen combinatie mogelijk van mijn favorieten, dus ga ik lekker verder dwalen!