Prachtig: 50 tinten groen

Gepubliceerd op 2016-02-03 15:09:50

Waar je bij een Scandinavisch interieur eerst enkel dacht aan strak, wit, minimalisme en eenvoud, zien we steeds meer intens kleurgebruik in uit het hoge noorden. Diepe, petrol blauwe kleuren, welke prachtig combineren met de messing trend maar ook verschillende tinten groen in combinatie met natuurlijke materialen passeren regelmatig op de meest geroemde Pinterest borden. Zelf zou je er misschien niet snel voor kiezen de gehele woning in dezelfde tint groen te verven. Toch levert het een prachtig geheel op door de mooie designmeubels in wel 50 tinten groen, grijs en naturel eiken. De getalenteerde interieur-, mode- en lifestyle fotograaf Jonas Ingerstedt legde dit interieur voor Folkhem vast en we konden het niet laten om de beelden met je te delen. Uiteraard met beschrijving van de mooie design meubels!

MisterDesign, Inspiratie, Interieur Trends, Groen, Vijftig Tinten Groen, Design, Scandinavisch, Design Interieur

Een toffe combinatie van de Cover Chairs van Muuto in de kleuren groen, grijs en naturel eiken. Een slimme manier om naast eenheid ook sfeer en een speelse touch te geven aan de eettafel! De stoelen van Muuto gaan goed samen met de Split eettafel, eveneens van Muuto. Omdat het geen enorme ruimte is en om de rust er in te houden is hier gekozen voor een eenvoudige en industriële lamp. Deze hebben we helaas niet in het assortiment, maar je kunt eenzelfde effect creeëren met de Tribeca Hanglampen van Menu!

MisterDesign, Inspiratie, Interieur Trends, Groen, Vijftig Tinten Groen, Design, Scandinavisch, Design Interieur

In de woonkamer is eveneens een hele toffe mix gemaakt van Scandinavische merken. Toch spotten we hier ook een vloerkleed van het Spaanse merk Gan Rugs én de Ghost Sofa van het Italiaanse Gervasoni. Hoewel je deze afzonderlijk van elkaar misschien niet zo snel zou kiezen zorgen de overige meubels en de kleur op de wanden voor een prachtig geheel. Zoals de Around bijzettafel en Around salontafel van Muuto. De lichte vloer, in combinatie met de naturel eiken details in verschillende meubels halen de diep groene tinten omhoog en maken het geheel wat frisser. De kastjes die je wellicht herkent zijn de Woody Column/Low kastjes van HAY. Perfect om je spulletjes in te etaleren.

MisterDesign, Inspiratie, Interieur Trends, Groen, Vijftig Tinten Groen, Design, Scandinavisch, Design Interieur

MisterDesign, Inspiratie, Interieur Trends, Groen, Vijftig Tinten Groen, Design, Scandinavisch, Design Interieur

Langs het bed dient de Bella bijzettafel van Hay als nachtkastje. Nog een kleine close-up van de keuken, welke een prachtige "dusty-green" kleur heeft. De belijning in de keuken doet ons denken aan het Kilt Light dressoir van Asplund, die ook in deze kleur te bestellen is. Ook het Neu servies van Ferm Living zou niet misstaan op deze tafel! Op de laatste foto is de About A Chair van HAY weer te bewonderen. Wist je dat je deze in veel verschillende stoffen en kleuren kunt laten stofferen? Zo heb je altijd een unieke stoel in huis, welke perfect aansluit op de stijl van je interieur. 

Is jouw interieur toe aan een make-over en zou je net als hierboven ook meer een samenhangend geheel willen creëeren? Laat je dan adviseren door een van onze interieuradviseurs. Samen bekijken we dan jouw wensen, stijl en woning en geven we een passend advies waar je gegarandeerd heel blij van zult worden! Meer informatie? Neem contact op met onze interieurexperts.