Perfecte projectverlichting

Gepubliceerd op 2020-09-17 12:21:47

MisterDesign is trotse dealer van het Belgische verlichtingsmerk Wever & Ducré. Dit designlabel heeft een uitgebreide collectie die zich bijzonder goed leent voor projectverlichting van bijvoorbeeld hotels, restaurants, musea en kantoren of uitgebreide verlichtingsplannen in huis. Wat zijn precies de mogelijkheden met de lampen van Wever & Ducré en hoe kan MisterDesign u helpen deze toe te passen in uw eigen project?

Wever & Ducré Outdoor projectverlichting

Wever & Ducré zag het levenslicht in de jaren ’80, toen een stel jonge ondernemers besloten een verlichtingsmerk op te richten dat zich volledig focust op functionaliteit, schoonheid en kwaliteit van licht. Het merk is inmiddels uitgegroeid tot een bekende speler op het gebied van (project)designverlichting. Designs van het Belgische merk zijn dan ook bij particulieren, kantoren in publieke ruimtes over de hele wereld te vinden.

Wever & Ducré projectverlichting Bishop lamp

Wever & Ducré projectverlichting

De rijke collectie van Wever & Ducré bestaat uit grote lampenfamilies die steeds bestaan uit bijvoorbeeld (inbouw)wandlampen, plafondlampen, spots en hanglampen.

Wever & Ducré projectverlichting Hexo lamp en Box lamp

Veel lampen kunnen bovendien toegepast worden op de verschillende railsystemen van Wever & Ducré. Deze geven haast eindeloze vrijheid wat betreft de plaatsing van de lichtpunten. Hierdoor zou met één enkele lampenserie zomaar een geheel interieur van (technische) verlichting kunnen worden voorzien. Voorbeelden hiervan zijn de Box lampenserie en de Ray familie.

Wever & Ducré projectverlichting lampenrail

Decoratieve design verlichting

De mogelijkheden op decoratief gebied zijn per productfamilie bijzonder uitgebreid. Van haast iedere decoratieve projectlamp, zoals de Wiro serielampen hieronder, zijn er wel meerdere neutrale of juist opvallende kleuren verkrijgbaar. Ook wat betreft het formaat zijn er veel keuzes te maken. Zo vindt u met Wever & Ducré gegarandeerd de decoratieve verlichting die perfect past bij uw eigen project of interieur.

Wever & Ducre Wiro lampen

Technische mogelijkheden

Ook de technische mogelijkheden binnen iedere lampenserie van Wever & Ducré zijn legio. De Ray en Box lampen die we al eerder noemden, zijn er bijvoorbeeld met een fitting voor vervangbare lichtbronnen of met geïntegreerd LED. Kiest u voor dat laatste, dan heeft u vaak ook nog keuze wat betreft lichtkleur en dimbaarheid. Een warme lichtkleur van 2700 Kelvin is bijvoorbeeld perfect voor in de huiskamer, terwijl een frissere lichtkleur van 3000 Kelvin juist beter werkt op kantoor of in een atelier.

Wever & Ducré Sqube on Track

In het geval van plafondlampen en wandlampen zijn er vaak ook nog verschillende mogelijkheden wat betreft de spreidingshoek van het licht. Kiest u voor een brede lichtbundel die veel licht geeft of juist voor een smalle bundel, waardoor een soort lichtpilaar op de wand verschijnt?

Wever & Ducré Outdoor wandverlichting

Wever & Ducré lampen bij MisterDesign

Er is bijzonder veel mogelijk binnen de collectie technische verlichting van Wever & Ducré. Wij begrijpen dan ook dat het lastig kan zijn een keuze te maken. Daarom kunt u bij MisterDesign terecht voor professioneel advies. U hoeft alleen uw wensen door te geven en onze interieurspecialisten komen met een professioneel en persoonlijk advies. Of het nu gaat om verlichting voor uw huis of voor een heel kantoor.

Wever & Ducre Box Plafondlampen