Kartell Bloom New C1 Plafondlamp Large

By Ferruccio Laviani

Omschrijving

Houdt u van een bloemstuk op tafel? Vandaag wordt de familie van de Kartell Bloom-lampen, die gekenmerkt word door een originele structuur bedekt met schitterende bloemen, puur en waardevol als kristal, uitgebreid met een nieuwe elliptische vorm in twee verschillenden maten en met nieuwe functies: hanglamp, wand- of plafondlamp. De Bloom-lampen zijn net zo delicaat als een boeket lentebloemen. Ze bieden unieke geraffineerde veelkleurige schakeringen in lavendel en munt, ofwel monochromatisch transparant en wit. De lampen op de binnenkant van het geraamte verspreiden hun licht tussen de bloemen door en laten het breken op de gefacetteerde oppervlakken van de bloembladeren, waardoor het in alle richtingen weerkaatst wordt.

Dit zijn modellen die vandaag verkrijgbaar zijn: Bloom S1 en S2 zijn hanglampen met elliptische vorm, in twee verschillende maten. Bloom CW2 kan als muur- of plafondlamp gebruikt worden. Deze laatste functie is ook verkrijgbaar in het grotere formaat (Bloom C1).

Lichtbron (inclusief): 6 x G9 4,5W LED

Gratis december cadeau bij uw bestelling?
Bestel voor minimaal €75 en ontvang 3 edities Scandinavian Living. Bestel voor minimaal €250 en ontvang een Vitra toolbox cadeau!

Lees meer over de actie
Kenmerken
Materiaal Kunststof
Designer Ferruccio Laviani
Garantie 2 jaar
Merk Kartell
Diepte / Lengte 53
Hoogte 39
Breedte 53
Diameter 53
Soort lichtbron 6 x G9x4,5W LED

Bloom C1 - Kristal

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 556

Bloom C1 - Lavendel

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 556

Bloom C1 - Groen

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 556

Bloom C1 - Wit

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 556

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit