Kartell Bloom New S0 Hanglamp

By Ferruccio Laviani

Omschrijving

Hanglamp Bloom New S0 van Kartell is een bijzonder fraaie hanglamp. Houdt u van een bloemstuk op tafel? Vandaag wordt de familie van de Bloom-lampen, die gekenmerkt word door een originele structuur, bedekt met schitterende bloemen, puur en waardevol als kristal, uitgebreid met een nieuwe elliptische vorm in twee verschillenden maten en met nieuwe functies: hanglamp, wand- of plafondlamp.

De Bloom Lampen zijn net zo delicaat als een boeket lentebloemen. Ze bieden unieke geraffineerde veelkleurige schakeringen in lavendel en munt, ofwel monochromatisch transparant en wit. De lampen aan de binnenkant van het geraamte verspreiden hun licht tussen de bloemen door en laten het breken op de gefacetteerde oppervlakken van de bloembladeren, waardoor het in alle richtingen weerkaatst wordt.

Bloom S0, S1 en S2 zijn hanglampen met elliptische vorm, in twee verschillende maten. Bloom CW2 kan als muur- of plafondlamp gebruikt worden. Deze laatste functie is ook verkrijgbaar in het grotere formaat (Bloom C1). De lamp wordt als pakket van losse onderdelen geleverd, wat inhoudt dat u het frame en de losse kunststof bloemen zelf moet monteren.

Lichtbron (inclusief): 9 x G9 4,5W LED

Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Kunststof
Designer Ferruccio Laviani
Garantie 2 jaar
Merk Kartell
Diepte / Lengte 80
Hoogte 51.5
Breedte 80
Lichtbron inbegrepen Ja
Kabel Lengte min. 60 - max. 250
Soort lichtbron 9 x G9 4,5W LED

Bloom S0 - Kristal

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 1.323

Bloom S0 - Lavendel

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 1.323

Bloom S0 - Groen

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 1.323

Bloom S0 - Wit

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 1.323

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit