Notre Monde Blossom Dienblad

By Dawn Sweitzer

Omschrijving

Het Notre Monde Blossom Dienblad is een ontwerp van Dawn Sweitzer. Notre Monde heeft een uitgebreide collectie stijlvolle dienbladen. Deze collectie is verdeeld over verschillende series dienbladen, ieder met een eigen thema. Binnen de Classic serie, waaronder ook dit dienblad valt, zijn alle dienbladen ontworpen rondom de schoonheid van de natuur en de vele reizen die Dawn Sweitzer heeft gemaakt. De schoonheid van de natuur wordt bij het Blossom Dienblad getoond in de prachtige print van de bloesem. Het lichte houten blad heeft een natuurlijke uitstraling en is daarnaast ook nog eens erg verfijnd. Daardoor is dit dienblad een perfect aanwinst voor ieder stijlvol en modern interieur!

Het dienblad is gemaakt van drijfhout. Steeds meer merken maken de keuze voor drijfhout, omdat er dan minder bomen gekapt hoeven te worden. Goed voor het milieu dus! Bovendien heeft drijfhout een karakteristieke uitstraling, doordat het erg donker en verweerd is. Het is daarmee een perfect materiaal voor het maken van bijzondere producten. En dat zijn de producten van Notre Monde zeker, want elk product wordt volledig met de hand gemaakt. Hierdoor kunnen er kleine imperfecties optreden, die echter bijdragen aan het unieke karakter van de dienbladen. Dit dienblad heeft een diameter van 48 centimeter en heeft een rand van 4 centimeter hoog.

Het Blossom Dienblad maakt deel uit van de collectie van Notre Monde. Dawn Sweitzer is de oprichtster van dit merk. In 1997 begon zij met Notre Monde om haar ervaringen te kunnen omzetten in concrete ontwerpen. Hierbij laat ze zich inspireren door de vele reizen die ze gemaakt heeft, maar ook door het dagelijkse leven dat zich rondom haar afspeelt. De collectie bestaat uit luxueuze en kwalitatief hoogstaande tafels, spiegels en dienbladen. Elk product wordt volgens traditionele technieken in een werkplaats in Indonesië met de hand gemaakt. Ook is ieder product voorzien van een handtekening, zodat de authenticiteit gegarandeerd kan worden.

Notre Monde Blossom Dienblad


✓ Natuurlijke print van bloesem
✓ Blad gemaakt van drijfhout
✓ Diameter: Ø 48 cm.
✓ Designer: Dawn Sweitzer

Vragen over het Blossom Dienblad van Notre Monde?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Notre Monde Blossom Dienblad.

Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
EAN Code 0703610320673
Productnr. TGN-020335
Materiaal Hout
Designer Dawn Sweitzer
Garantie 2 jaar
Merk Notre Monde
Hoogte 4 cm.
Diameter 48 cm.

Blossom Dienblad

Nog 2 op voorraad

Levertijd: Vandaag besteld, uiterlijk 29 november in huis
€ 84

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit