Belux Blossom Vloerlamp

By Hella Jongerius

Omschrijving

De Blossom Vloerlamp die Hella Jongerius in 2007 ontworpen heeft voor Belux is een bijzondere, kleurrijke vloerlamp bestaande uit drie lampen met kappen die allemaal een verschillende vorm en kleur hebben.

De drie lampen zijn verbonden aan een verticale buis op een voet. De drie lampen zijn draaibaar, kantelbaar en in hoogte verstelbaar ten opzichte van de buis. Alle lampen zijn onafhankelijk van elkaar schakelbaar en dimbaar door middel van een verfijnde schakelaar van met de hand gegoten goud-brons die zich op de kap bevindt. De lampen zijn allen voorzien van een aparte lichtbron om specifiek licht te creëren. Hierdoor is de Blossom uiterst functioneel en te gebruiken als algemene verlichting, wandverlichting en leesverlichting.

Lichtbron: 1 x DULUX Mini Globe (FBG) E27 max. 20W 1 x Concentra Spot R63 (IRR) E27 max. 60 W. 1 x GL
Decor Silver (IAA) E27 max. 60 W.

De lichtbronnen worden meegeleverd.

Gratis december cadeau bij uw bestelling?
Bestel voor minimaal €75 en ontvang 3 edities Scandinavian Living. Bestel voor minimaal €250 en ontvang een Vitra toolbox cadeau!

Lees meer over de actie
Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Hella Jongerius
Garantie 2 jaar
Merk Belux
Diepte / Lengte 50
Hoogte 211
Breedte 50
Soort lichtbron 1 x DULUX Mini Globe (FBG) E27 max. 20W 1 x Concentra Spot R63 (IRR) E27 max. 60 W. � x GL Decor Silver (IAA) E27 max. 60 W.

Blossom Vloerlamp

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 3.461

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit