Kartell Bookworm Boekenplank Large

By Ron Arad

Omschrijving

Boekenplank Bookworm van Ron Arad voor Kartell is een uniek vormgegeven en zeer praktische boekenrek. De creativiteit van een kunstenaar gecombineerd met de technologie van een groot bedrijf brengt een design van een boekenkast op industriële schaal tot leven dat terecht beschouwd kan worden als ’s werelds meest revolutionaire ontwerp. Bookworm, het flexibele boekenrek.

Een nauwkeurige analyse van de extrusie technologie heeft het mogelijk gemaakt een golvend boekenrek te maken dat de gewenste vorm aanneemt zonder afbreuk te doen aan de stevigheid en functionaliteit. Talloze figuren kunnen verkregen worden, ingegeven door persoonlijke creativiteit.

Boekenplank Bookworm, beschikbaar in drie verschillende lengtes, wordt voorzien van een reeks boekensteunen. Boekenrek Bookworm combineert flexibiliteit en superieure duurzaamheid waardoor een belasting van ongeveer 10 kg voor elke steun mogelijk is.

Afmetingen:
Small: b. 320 x h. 19 x d. 20 cm. Met 7 boekensteunen.
Medium: b. 520 x h. 19 x d. 20 cm. Met 11 boekensteunen.
Large: b. 820 x h. 19 x d. 20 cm. Met 17 boekensteunen.

Het leuke van de Bookworm is dat je hem geheel naar eigen inzicht aan de wand kunt bevestigen. Daarbij is het wel raadzaam om het boekenrek in een golvende vorm aan de muur te bevestigen zodat de materialen onderhevig zijn aan een trekspanning en de draagkracht verhoogd wordt.

Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Kunststof
Designer Ron Arad
Garantie 2 jaar
Merk Kartell
Diepte / Lengte 20
Hoogte 19
Breedte 820

Bookworm - Aluminium

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 840

Bookworm - Zwart

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 840

Bookworm - Wit

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 840

Bookworm - Rood

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 840

Bookworm - Kobaltblauw

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 840

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit