Borek Cadiz Zitmodule

By Studio Borek

Omschrijving

De Borek Cadiz Zitmodule is een ontwerp van Studio Borek en is onderdeel van de Cadiz collectie, bestaande uit een uitgebreide serie comfortabele tuinmeubelen. De passie van Studio Borek om mooie meubelen te vertalen naar duurzaamheid en comfort is goed terug te zien in de Cadiz Zitmodule. Door het gebruik van duurzame materialen en comfortabele zitkussens is de Cadiz Zitmodule naast een bijzonder mooie verschijning ook een zeer hoogwaardig tuinmeubel!

Het gehele frame van de Cadiz Zitmodule is vervaardigd uit reclaimed teakhout en de zitting is voorzien van rug- en zitkussens gemaakt van een all weather stof. Reclaimed teakhout wordt middels een speciale selectie herwonnen op Java uit oude gebouwen, huizen, bruggen en boten. Dit duurzame product is rijk aan oliën wat resulteert in een geringe opname van vocht. Hierdoor is de Cadiz Zitmodule sterk, comfortabel en bestand tegen verschillende weersinvloeden. Na verloop van tijd zal het hout geleidelijk aan vergrijzen, maar kan door behandeling zijn natuurlijke kleur behouden of terugkrijgen.

De Cadiz Zitmodule is 89 centimeter breed, 93 centimeter diep en 67 centimeter hoog met een zithoogte van 35 centimeter. De rug- en zitkussens worden standaard meegeleverd en zijn voorzien van een Prato stof in de kleur Basalt. Dit is een UV bestendige, vuilafstotende en kleurvaste stof met een linnen look, welke bestand is tegen zwembad- en zeewater.

Hoewel deze Cadiz Zitmodule zeer goed tot zijn recht komt als alleenstaand meubelstuk is deze ook uitstekend te combineren met de Cadiz Hoekmodule en de Cadiz poef. Bent u op zoek naar een royale zithoek? Kijk dan eens onderaan deze pagina bij de product familie. Daar vindt u verschillende aansluitende modules en kunt u gemakkelijk uw gehele zithoek samenstellen!

Borek Cadiz Zitmodule


✓ Hoogwaardige materialen
✓ Uiterst geschikt voor buitengebruik
✓ Inclusief rug- en zitkussens
✓ Onderdeel van de Cadiz collectie


Vragen over de Cadiz Zitmodule van Borek?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Borek Cadiz Zitmodule.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor een leverafspraak.

Daan - Logistics
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Studio Borek
Garantie 2 jaar
Merk Borek
Diepte / Lengte 93 cm.
Breedte 89 cm.
Hoogte 67 cm.
Opties Buiten te gebruiken
Zithoogte 35 cm.

Cadiz Zitmodule

Teak / Basalt

Meer dan 5 op voorraad

Levertijd: Binnen 2 weken, op afspraak
€ 3.098

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit