Borek Duo Parasol

By Studio Borek

Omschrijving

De Borek Duo Parasol is onderdeel van de uitgebreide parasol collectie van Borek. Zoals de naam al verklapt, bestaat de Duo Parasol uit twee parasolgedeelten die gedragen worden door één standaard. Zo wordt een groot oppervlak gecreëerd dat elke lounge- en eethoek geheel voorziet van schaduw. Het ontwerp beschikt over een vrijhangend systeem waardoor de parasols boven de tafel of loungehoek zweven, zonder dat er een mast in het midden staat. De omvangrijke parasol is uitgevoerd met twee opendraaiers om beide gedeelten te openen en te sluiten.

Het doek van de Duo Parasol is voorzien van een Sunbrella of Batyline stof. Sunbrella is een water- en vuilafstotende stof, vervaardigd uit polyacrylaat. Het is UV-, kleur- en schimmelbestendig en daardoor tegen weer en wind bestand. Deze stoffering is verkrijgbaar in de kleur taupe. Batyline is vervaardigd uit een polyestervezel die wordt gecoat met een laag PVC en daarna geweven. Door dit vervolgens samen te smelten, wordt de stof scheurbestendig en bestand tegen extreme weersomstandigheden. Het doek van Batyline is uitgevoerd in de kleur zwart.

De vrijhangende parasol heeft een lengte van 700 centimeter met een breedte van 345 centimeter. De parasol wordt geleverd zonder voet maar deze is hieronder direct mee te bestellen!

We hebben één uitvoering geselecteerd welke direct bij ons te bestellen is. Interesse in een andere uitvoering van de Duo Parasol? Neem hiervoor contact op met onze interieuradviseurs of kom langs in onze winkels. Dan kijken we graag met je mee naar de mogelijkheden.

Borek Duo Parasol


✓ Twee parasolgedeelten
✓ Vrijhangend systeem
✓ Twee opendraaiers
✓ Exclusief voet

Vragen over de Duo Parasol van Borek?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Borek Duo Parasol.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor een leverafspraak. Daan - Logistics

Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Studio Borek
Garantie 2 jaar
Merk Borek
Diepte / Lengte 700 cm.
Breedte 345 cm.
Opties Buiten te gebruiken

Duo Parasol - Sunbrella

Zilver / Taupe

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 10.999

Bestel direct mee

Stalen Parasolvoet voor Duo en Quattro

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 1.349

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit