Borek Flexy Parasol

By Studio Borek

Omschrijving

De Borek Flexy Parasol is een ontwerp van Studio Borek. Dit geheel vrijdragende en luxe afgewerkte zonnescherm is anders dan alle andere parasols! Zo heeft de Flexy een draaimechanisme waarmee het gemakkelijk geopend en gesloten kan worden en is het doek volledig kantelbaar. Hierdoor kan er met de Flexy Parasol een schaduw naar persoonlijke voorkeur worden gecreëerd.

Niet enkel het ontwerp van de Flexy maakt deze parasol zo bijzonder. Ook het gebruik van weersbestendige materialen speelt hierbij een grote rol. Zo is het frame gemaakt van aluminium en het doek van een Sunbrella stof. Sunbrella bezit een hoge kleurvastheid doordat de stof tot de kern gekleurd is. Ook is het UV-bestendig en bestand tegen zwembad- en zeewater.

De Flexy Parasol is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Zo heeft u de keuze uit een zilver- of grafietkleurig frame dat gecombineerd kan worden met een doek in de kleur wit of een roetachtige, grijze kleur genaamd Sooty. De Flexy Parasol heeft een diepte van 300 centimeter en een lengte van 488 centimeter en wordt standaard voorzien van een bijpassende beschermhoes.

De parasol wordt geleverd exclusief voeten maar deze zijn direct mee te bestellen! Let op: voor de Flexy Parasol heeft dient u twee parasolvoeten te bestellen!

Tevens is de stijlvolle Flexy Parasol verkrijgbaar in een elektrische variant met verlichting en een volledig automatisch rolsysteem. Door een ingebouwde windmeter houdt de parasol de weersomstandigheden nauwlettend in de gaten. Wanneer het te hard waait rolt de Flexy het doek automatisch op. Bent u benieuwd naar deze variant of een andere uitvoering? Neem dan contact op met één van onze interieurspecialisten of breng een bezoek aan een van onze winkels. Dan helpen we u graag!

Borek Flexy Parasol


✓ Handig draaimechanisme
✓ Verkrijgbaar in verschillende kleuren
✓ Volledig kantelbaar doek
✓ Voorzien van een beschermhoes

Vragen over de Flexy Parasol van Borek?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Borek Flexy Parasol.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor een leverafspraak. Daan - Logistics

Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Studio Borek
Garantie 2 jaar
Merk Borek
Diepte / Lengte 488 cm.
Breedte 300 cm.
Opties Buiten te gebruiken

Flexy Parasol

Zilver - Sunbrella Sooty

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 7.999

Flexy Parasol

Zilver - Sunbrella Wit

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 7.999

Flexy Parasol

Grafiet - Sunbrella Sooty

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 7.999

Flexy Parasol

Grafiet - Sunbrella Wit

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 7.999

Bestel direct mee

Aluminium Parasolvoet voor Capri, Rodi en Flexy

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 849

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit