Borek Hybrid Bank

By Frans van Rens

Omschrijving

De Borek Hybrid Bank is een ontwerp van Frans van Rens. Deze Nederlandse designer geeft comfort, schoonheid en kwaliteit de hoogste prioriteit in zijn ontwerpen voor Borek. Dit komt dan ook duidelijk terug in Hybrid, een collectie tuinmeubelen die doet denken aan het luxe buitenleven op zonnige vakantiebestemmingen.

Deze bank is onderdeel van de Hybrid collectie en dankt zijn tijdloze uitstraling aan de uitlopende poten van massief teakhout. Teakhout staat bekend om zijn weerbaarheid en is tegen weer en wind bestand doordat het van nature rijk is aan oliën. Hierdoor is het een zeer duurzaam materiaal dat veel gebruikt wordt voor tuinmeubelen. Na verloop van tijd zal teakhout op natuurlijke wijze vergrijzen, maar kan door behandeling zijn oorspronkelijke kleur behouden of terugkrijgen.

De tuinbank staat al prachtig op zichzelf, maar komt nog beter tot zijn recht als eetbank aan de eettafel. Met een zithoogte van 40,5 centimeter past hij perfect aan de Hybrid Eettafel Laag. Deze is onder aan de pagina te vinden bij de productfamilie.

Borek Hybrid Bank


✓ Dutch design
✓ Onderdeel van de Hybrid collectie
✓ Tegen weer en wind bestand
✓ Perfect voor aan de Hybrid Eettafel Laag

Vragen over de Hybrid Bank van Borek?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Borek Hybrid Bank.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor een leverafspraak.

Daan - Logistics
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Frans van Rens
Garantie 2 jaar
Merk Borek
Diepte / Lengte 56 cm.
Breedte 260 cm.
Hoogte 40,5 cm.
Opties Buiten te gebruiken

Hybrid Bank

Teak

Meer dan 5 op voorraad

Levertijd: Binnen 2 weken, op afspraak
€ 3.198

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit