Borek Parga Tuintafel

By Studio Borek

Omschrijving

De Borek Parga Tuintafel is een ontwerp van Studio Borek en is onderdeel van de Parga collectie, bestaande uit een tuintafel en een tuinbank. Het strakke lijnenspel wordt extra kracht bijgezet door de schuin geplaatste poten, dat samen zorgt voor een stoer karakter. Dit wordt versterkt door het gebruik van maar één soort materiaal, waardoor de Parga Tuintafel een uniek uiterlijk heeft.

Het bijzondere aan deze Parga collectie, naast zijn grafische vormen, is het gebruik van reclaimed teakhout. Dit is een speciale selectie van teakhout wat herwonnen is uit verschillende gebieden op Java. Dit teakhout is afkomstig uit oude huizen, gebouwen, bruggen en boten. Omdat reclaimed teakhout al eerder is gebruikt heeft het unieke eigenschappen. Zo zal elk deel teakhout op eigen wijze verouderen en zijn eigen karakter ontwikkelen. Uiteindelijk zal reclaimed teak op natuurlijke wijze vergrijzen. Om de oorspronkelijke goudbruine kleur te behouden is het belangrijk om het teakhout goed te onderhouden en behandelen.

De Parga Tuintafel is verkrijgbaar in twee maten: een uitvoering met een lengte van 300 centimeter en een kleinere variant met een lengte van 250 centimeter. Beide tafels zijn 100 centimeter breed en 75 centimeter hoog. Om de Parga set helemaal compleet te maken kan de tuintafel gecombineerd worden met de bijpassende Parga zitbank. Deze is onderaan de pagina te vinden bij de productfamilie.

Borek Parga Tuintafel


✓ van 100% reclaimed teakhout
✓ Twee verschillende maten
✓ Onderdeel van Parga collectie
✓ Uiterst geschikt voor buitengebruik


Vragen over de Parga Tuintafel van Borek?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Borek Parga Tuintafel.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor een leverafspraak. Daan - Logistics

Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Studio Borek
Garantie 2 jaar
Merk Borek
Diepte / Lengte 250/300 cm.
Breedte 100 cm.
Hoogte 76 cm.
Opties Buiten te gebruiken

Parga Tuintafel

Teak - l. 250 cm.

Levertijd: 6 - 8 weken

Normale prijs: € 4.598

Special Price € 4.138,20

Parga Tuintafel

Teak - l. 300 cm.

Nog 3 op voorraad

Levertijd: Binnen 3 weken, op afspraak
€ 5.798
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit