Borek Tarifa Tuintafel Rond

By Studio Borek

Omschrijving

De Borek Tarifa Tuintafel Rond is een ontwerp van Studio Borek en maakt onderdeel uit van de Tarifa collectie. Het bijzondere design van de Tarifa Tuintafel wordt gekenmerkt door de vier centraal geplaatste poten die samen met de schuin aflopende randen van het tafelblad zorgen voor een strak en krachtig lijnenspel. Door de ronde vorm van het blad krijgt de tafel een elegant karakter dat extra kracht wordt bijgezet door de manier waarop het tafelblad is opgebouwd. Zo bestaat het blad uit teakhouten latten waartussen kleine openingen zijn gecreëerd. Dit zorgt voor een gevoel van luchtigheid en maakt tevens dat het water eenvoudig weg kan wat bevorderlijk is voor het verjaringsproces van de Tarifa Tuintafel.

Niet enkel het design is wat de Tarifa Tuintafel zo bijzonder maakt. Ook het gebruik van reclaimed teakhout is wat kenmerkend is voor de Tarifa collectie. Dit is speciaal geselecteerd teakhout dat is herwonnen uit verschillende gebieden op Java. Zo is het hout afkomstig uit oude huizen, gebouwen, bruggen en boten waardoor het hout unieke eigenschappen bezit en de tafel een krachtige uitstraling geeft. Na verloop van tijd zal het hout geleidelijk aan vergrijzen, maar kan door behandeling zijn natuurlijke kleur behouden of terugkrijgen.

De Tarifa Tuintafel Rond is verkrijgbaar in twee verschillende afmetingen: een variant met een diameter van 70 centimeter en een grotere variant met een diameter van 130 centimeter. Beide uitvoeringen zijn 75 centimeter hoog. Benieuwd naar de rest van de Tarifa collectie? Kijkt u dan eens onderaan deze pagina bij de product familie.

Borek Tarifa Tuintafel Rond


✓ Onderdeel van de Tarifa collectie
✓ Uiterst geschikt voor buitengebruik
✓ Gemaakt van 100% reclaimed teakhout
✓ Verkrijgbaar in twee verschillende afmetingen


Vragen over de Tarifa Tuintafel Rond van Borek?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Borek Tarifa Tuintafel Rond.
Kastenactie
Ontvang tot en met 1 april een cadeaucheque ter waarde van €100 bij aankoop van een kast vanaf €1500.

Bekijk de voorwaarden
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Studio Borek
Garantie 2 jaar
Merk Borek
Hoogte 75 cm.
Opties Buiten te gebruiken

Tarifa Tuintafel Rond

Teak - Ø70 cm.

Nog 3 op voorraad

Levertijd: Binnen 3 weken, op afspraak

Normale prijs: € 1.099

Special Price € 989,10

Product familie
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit