Borek Verrijdbare Betonvoet

By Studio Borek

Omschrijving

De Borek Verrijdbare Betonvoet is gemaakt van beton en beschikt over een RVS buis waarin de parasolstok gestoken kan worden. Door middel van de draaiknop aan de buis kan deze stok stevig vastgezet worden zodat uw parasol veilig blijft staan.

Om de betonvoet gemakkelijk te kunnen verplaatsen, is hij aan één zijde voorzien van twee wieltjes en aan de andere zijde van een handgreep. Met zijn 45 kilo is de betonvoet te gebruiken bij ronde stokparasols met een diameter tussen 300 en 350 centimeter of vierkante stokparasols van 300 bij 300 centimeter met een stokdikte tussen 2,5 en 5,5 centimeter.

Let op, het kiezen van de juiste parasolvoet is afhankelijk van drie dingen: de afmetingen van de parasoldoek, de diameter van de stok en de plek waar de parasol komt te staan. Komt hij op een beschutte plek met weinig wind te staan? Of woont u bijvoorbeeld dichtbij zee en heeft u vrijwel altijd wind? Als dit laatste het geval is, raden wij aan om voor de zekerheid een zwaardere parasolvoet te kiezen.

Borek Verrijdbare Betonvoet


✓ Verschillende uitvoeringen
✓ Inclusief RVS buis
✓ Draaiknop om parasolstok vast te zetten
✓ Materiaal: Beton

Vragen over de Betonvoet Verrijdbare Betonvoet?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Borek Verrijdbare Betonvoet.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor een leverafspraak. Daan - Logistics

Kenmerken
Productnr. 3571
Materiaal Beton
Designer Studio Borek
Merk Borek
Diepte / Lengte 52 cm.
Breedte 52 cm.
Hoogte 9 cm.
Opties Met wieltjes

Verrijdbare Betonvoet

45 kg - Voor buizen Ø25-55 mm.

Nog 2 op voorraad

Levertijd: Binnen 3 weken, op afspraak
€ 229

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit