Brokis Shadows

In de wereld van verlichting en design is het een naam die altijd opduikt als het gaat om innovatie, elegantie en functionaliteit: Brokis. Binnen hun uitgebreide assortiment neemt de Brokis Shadows een bijzondere plaats in. Deze lamp is ontworpen door Dan Yeffet en Lucie Koldova en is een verbluffende samensmelting van glas, hout en licht. Het is een minimalistisch meesterwerk dat verlichtingstradities combineert met moderne esthetiek. De lampen binnen de Brokis Shadows collectie zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en zijn een echte musthave voor liefhebbers van zowel verlichting als design.

6 items

6 items

Design en uitstraling van Brokis Shadows

Het design van de Brokis Shadows lampen kenmerkt zich door een zwevende glazen bol die wordt omhuld door een houten nek. Het resultaat is een symbiose van transparantie en warmte, waarbij het glas zorgt voor een prachtige lichtverspreiding en het hout een natuurlijke, organische touch toevoegt. De lamp is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen, waaronder eikenhout en walnoothout, waardoor de mogelijkheid ontstaat om de lamp aan te passen aan persoonlijke voorkeuren en interieurstijl.

Functie en Toepassing van Brokis Shadows

Brokis Shadows lampen zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook functioneel in meerdere opzichten. De lampen bieden zowel sfeerverlichting als directe verlichting, waardoor ze perfect zijn voor verschillende ruimtes en gelegenheden. Plaats de lamp boven een eettafel voor een gezellige sfeer, in de woonkamer als blikvanger, of in de slaapkamer voor subtiele verlichting. De Brokis Shadows lamp is bovendien tevens verkrijgbaar als outdoor hanglamp. Bij deze lamp is de houten body vervangen voor weerbestendig geanodiseerd metaal.

Duurzame Brokis Shadows lampen

Brokis hecht veel waarde aan duurzaamheid en milieubewustzijn. De materialen die worden gebruikt in de productie van de Brokis Shadows zijn zorgvuldig geselecteerd en voldoen aan hoge normen van kwaliteit en milieuvriendelijkheid. Dit betekent dat u niet alleen een prachtig verlichtingsstuk in huis haalt, maar ook een product dat is ontworpen om lang mee te gaan.

Brokis Shadows bij MisterDesign

Bij MisterDesign kunt u terecht voor de complete Brokis Shadows collectie. Bestel de Shadows lampen eenvoudig online of kom langs in onze winkels voor meer informatie en/of advies van onze interieurspecialisten.