Ethnicraft Bronze Slice Dienblad

By Dawn Sweitzer

Omschrijving

Het Ethnicraft Bronze Slice Dienblad is een ontwerp van Dawn Sweitzer. Voor Notre Monde heeft zij meerdere series dienbladen ontworpen. In iedere serie staat een bepaald thema centraal. In de Classic serie, waaronder het Bronze Slice Dienblad valt, draait het om de reizen van Dawn Sweitzer en de bijzondere natuur die ze op haar reizen ontdekt heeft. Alle dienbladen hebben daarom een natuurlijke en tijdloze uitstraling en zijn voorzien van rijke patronen en zachte kleuren. Doordat Dawn Sweitzer in haar ontwerpen graag kunst verwerkt, is elk dienblad een stijlvol object en daarmee een perfecte accessoire voor in uw interieur. Het bronzen blad sluit goed aan bij de trendkleur brons, maar steelt ook de show in een huis zonder brons. Kortom, dit dienblad staat in ieder interieur goed!

Het bronzen blad is gemaakt van spiegelglas. Dit glas heeft een verouderingsproces doorgemaakt, waardoor het een verweerde en natuurlijke uitstraling krijgt. Vervolgens is het glas bewerkt, met een diepe bronzen kleur als prachtig eindresultaat. Doordat het glas voorzien is van een donker patroon is de spiegeling van het glas afgenomen. Dat is helemaal geen ramp, want dit zorgt er namelijk voor dat het dienblad een luxueuze uitstraling heeft. De rand van het dienblad is 4 centimeter hoog en het dienblad heeft een diameter van 61 centimeter. Elk dienblad wordt met de hand gemaakt. Hierdoor kan het voorkomen dat een dienblad kleine imperfecties bevat. Ook dat is geen ramp, want hierdoor wordt de authentieke en karakteristieke uitstraling van het blad versterkt. Bovendien maken deze imperfecties ieder dienblad echt uniek.

Bij dit dienblad is een metalen ophangsysteem voor aan de muur mee te bestellen. Meer weten over het voorgestelde ophangsysteem? Bekijk alle ophangsystemen en de bijbehorende montagehandleidingen op de pagina voor Ethnicraft ophangsystemen.

Ethnicraft Bronze Slice Dienblad


✓ Handgemaakt in Indonesië
✓ Spiegelglazen blad
✓ Sfeervol brons
✓ Diameter: Ø 61 cm.
✓ Designer: Dawn Sweitzer

Vragen over het Bronze Slice Dienblad van Ethnicraft?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Ethnicraft Bronze Slice Dienblad.
Kies je cadeau
Ontvang nu tijdelijk een iconisch design cadeau bij besteding vanaf €250.

Bekijk de voorwaarden
Kenmerken
EAN Code 0703610320505
Productnr. 20407
Materiaal Glas
Designer Dawn Sweitzer
Garantie 2 jaar
Merk Ethnicraft
Hoogte 4 cm.
Diameter 61 cm.

Bronze Slice Dienblad

Nog 2 op voorraad

Levertijd: 5 - 8 werkdagen
€ 169

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit