NLXL Brooklyn Tins 2 Behang

By Merci

Omschrijving

Het NLXL Brooklyn Tins 2 Behang is een ontwerp van Merci. De Brooklyn Tins serie speelt in op de tinnen plafonds die vroeger in Noord-Amerika gebruikt werden als goedkoop alternatief voor het luxueuze pleisterwerk in Europese woningen. Tussen 1890 en 1930 werden deze platen en lijsten aan de lopende band geproduceerd. Om ze de look van pleisterwerk te geven, werden ze wit geverfd. In de Parijse winkel van Merci werd het behang gebaseerd op deze tinnen plafonds zo’n succes, dat ze besloten er in samenwerking met NLXL een hele serie van te maken. Het Brooklyn Tins 2 Behang lijkt op een stel oude witte/gebroken witte tegeltjes met mooie vormpjes erin. De rauwe bruine randjes maken het behang industrieel en vintage.

Eén rol behang is 10 meter lang en 48.7 centimeter breed. Er zitten geen herhalingen in het behang, dus iedere rol is uniek! Een behangtafel is niet nodig. Breng de lijm aan op de muur en plak het behang er zo tegenaan.

Het Brooklyn Tins 2 Behang is een product van NLXL, ontworpen door Merci. Het Nederlandse bedrijf NLXL bestaat sinds 2010 en is opgericht door Rick & Esther Vintage. Het bedrijf staat bekend om het Sloophout behang van Piet Hein Eek dat in meerdere musea te bewonderen is. Recentelijk heeft de samenwerking met Merci geresulteerd in de prachtige Brooklyn Tins collectie.

Brooklyn Tins 2 Behang


✓ Geïnspireerd op ouderwetse tinnen plafondplaten
✓ Geen herhalingen in het patroon
✓ Geen behangtafel nodig
✓ Afmeting: b. 48.7 x h. 1000 cm.
✓ Design: Merci

Vragen over het Brooklyn Tins 2 Behang van NLXL?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het NLXL Brooklyn Tins 2 Behang.

Gratis december cadeau bij uw bestelling?
Bestel voor minimaal €75 en ontvang 3 edities Scandinavian Living. Bestel voor minimaal €250 en ontvang een Vitra toolbox cadeau!

Lees meer over de actie
Kenmerken
Materiaal Papier
Designer Merci
Merk NLXL
Hoogte 1000 cm.
Breedte 48.7 cm.

Brooklyn Tins 2 Behang

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 219

Bestel direct mee

Perfax Behanglijm Vliesbehang

2.25 kg - Voor 3 rollen

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 12

Perfax Behangspatel

Nog 5 op voorraad

Levertijd: Vandaag voor 23:59u besteld, morgen in huis
€ 5

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit