Cor Unum Bubble Klok

By Jorine Oosterhoff

Omschrijving

De Cor Unum Bubble Klok is een ontwerp van Jorine Oosterhoff. Het vrolijke design van deze staande klok laat zien hoe verschillende zeepbellen langzaam langs de klok naar beneden zakken. Zeepbellen zien we bijna iedere dag, maar we besteden er volgens Jorine Oosterhoff te weinig aandacht aan. Om die reden heeft zij dit moment ‘bevroren’, zodat we wel naar die prachtige zeepbellen gaan kijken. Het verstilde beeld geeft de Bubble Klok naast een artistieke uitstraling ook een heel speels effect, waardoor hij ieder interieur opvrolijkt!

Net zoals alle andere producten van Cor Unum is de Bubble klok gemaakt van hoogwaardige keramiek. Wat betreft de kleuren heeft u de keuze uit wit, blauw en groen. De klok draait op batterijen en is daarom gemakkelijk te verplaatsen. De matte afwerking geeft de klok een moderne uitstraling, waardoor hij in een modern interieur altijd tot z’n recht komt!

De Bubble Klok behoort tot de collectie van Cor Unum. Dit Nederlandse designmerk uit ’s Hertogenbosch produceert hoogstaand design, gemaakt van keramiek. De ontwerpen van Cor Unum zijn afkomstig van nationale en internationale designers, zoals Maarten Baas, Roderick Vos en Marcel Wanders. Voor Cor Unum ontwierp Jorine Oosterhoff meerdere ontwerpen met het ‘bubble’ thema. Kenmerkend voor al haar ontwerpen zijn de verhalen die ze vertelt door het verstillen van een bepaald moment.

Cor Unum Bubble Klok


✓ Hoogwaardig keramiek
✓ Verkrijgbaar in drie kleuren
✓ Uniek en bijzonder design
✓ Werkt op batterijen (niet meegeleverd)
✓ Afmeting: b. 65 x h. 35 x d. 28 cm.
✓ Designer: Jorine Oosterhoff

Vragen over de Bubble Klok van Cor Unum?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Cor Unum Bubble Klok.

Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Keramiek
Designer Jorine Oosterhoff
Garantie 2 jaar
Merk Cor Unum
Diepte / Lengte 28 cm.
Hoogte 35 cm.
Breedte 65 cm.

Bubble Klok - Groen

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 622

Bubble Klok - Blauw

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 622

Bubble Klok - Wit

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 622

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit