By Lassen Tired Man Fauteuil

By Flemming Lassen

Omschrijving

De By Lassen Tired Man Fauteuil is het ontwerp van Flemming Lassen. Het design trekt meteen de aandacht door zijn robuuste rondingen en omvangrijke armleuningen. Volgens Flemming zou een stoel warm en veilig moeten aanvoelen, zoals de poten van een moeder ijsbeer die waakt over haar jong ten midden van een ijskap. De fauteuil roept dan ook huiselijke gezelligheid op en biedt een dusdanig comfort dat het telkens weer moeilijk is om op te staan! Het design is direct bestelbaar in meerde luxueuze stofferingen. Zo kunt u onder andere kiezen voor een Sheepskin stoffering in de kleur Moonlight en Green Tea, welke beide het gevoel versterken wat Flemming met de stoel wilde creëren. Ook kunt u gaan voor een Tired Man in Hallingdal Grey 130.

De fauteuil is standaard uitgerust met geolied eiken poten. Wilt u liever naturel eiken poten of een andere stoffering? Neem hiervoor contact op met onze klantenservice. De poten zijn voorzien van subtiele messing wieltjes. Deze wieltjes worden geleverd met kunststof beschermers. Laatstgenoemde kunt u gebruiken wanneer u de stoel op een zachte vloer plaatst. Het cosy design heeft een royale breedte van 102 centimeter, een diepte van 97 centimeter en een hoogte van 88 centimeter.

De Tired Man Fauteuil behoort tot de vernieuwende collectie van By Lassen. De unieke stijl van Flemming Lassen werd al in de jaren ’30 geïntroduceerd. De enorme belangstelling voor deze stijl werd onderstreept toen de iconische Tired Man Fauteuil in 2014 voor ruimschoots 1,42 miljoen werd geveild. Niet alleen dit ontwerp maar nog vele andere designs maken deel uit van de geliefde collectie van By Lassen. Bekijk alle designs op onze website! Waarschuwing: gegarandeerde liefde op het eerste gezicht.

Tired Man Fauteuil


✓ Warme stoel met robuuste rondingen
✓ Verkrijgbaar met een bekleding van echt schapenvacht!
✓ Materiaal poten: bruin geolied eiken
✓ Materiaal wielen: messing
✓ Afmetingen: b. 102 x h. 88 x d. 97 cm.
✓ Designer: Flemming Lassen

Vragen over de Tired Man Fauteuil van By Lassen?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de By Lassen Tired Man Fauteuil.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor een leverafspraak.

Daan - Logistics
Kenmerken
Materiaal Stof
Designer Flemming Lassen
Garantie 2 jaar
Merk By Lassen
Diepte / Lengte 97 cm.
Breedte 102 cm.
Hoogte 88 cm.
Opties Gestoffeerd

Tired Man Fauteuil

Vanafprijs

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 4.115

Tired Man Fauteuil

Hallingdal 130

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 5.815

Tired Man Fauteuil

Sheepskin Moonlight

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 8.285

Tired Man Fauteuil

Sheepskin Green Tea

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 8.285

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit