Cappellini Peg Bed

By Nendo

Omschrijving

Het Cappellini Peg Bed is een ontwerp van Nendo. Onder leiding van architect Oki Sato, hebben een aantal professionals zich verenigd onder de naam Nendo. Het Japanse woord ‘Nendo’ betekent ‘klei’, een materiaal waarmee alle vormen kunnen worden gemaakt. Dit is dan ook waar Nendo voor staat: de flexibiliteit en taaiheid van materie uitdrukken. Het Peg Bed is met zijn sculpturale rondingen en flexibele, moderne uitstraling een prachtig voorbeeld van de ontwerpen door Nendo.

Het Peg Bed heeft een hoofdbord waarbij een prachtige, afgeronde vorm is gecreëerd. Het onderscheidende karakter wordt uitgedrukt door kronkelige lijnen die het hoofdeinde opvrolijken. De poten zijn een perfecte aanvulling hier op. Ze zijn van massief gedraaid essenhout, wat ook nog eens beschikbaar is in gebleekt eiken, wénge of zwarte afwerking. Ook voor de stoffering van het frame en poten zijn eindeloze mogelijkheden beschikbaar. Dit maakt dat het Peg Bed in elke slaapkamer zijn weg kan vinden.

Het Peg Bed is in verschillende afmetingen verkrijgbaar:
S. b.204 x l.217 cm. – Geschikt voor een matrasmaat van b.180 x l.200 cm.
M. b.224 x l.217 cm. – Geschikt voor een matrasmaat van b.200 x l.200 cm.

MisterDesign helpt u graag met het samenstellen van het perfecte Peg Bed. Er zijn ruime keuzemogelijkheden aan stofferingen, maten, accessoires, matrassoorten en lattenbodems. Vraag hiervoor een offerte aan, neem direct contact op met onze interieuradviseurs of kom langs in een van onze winkels. Dan helpen we u graag verder.

Cappellini Peg Bed


✓ Sculpturaal ontwerp
✓ Onderscheidend karakter
✓ Vele kleur- materiaal afwerkingen
✓ Meerdere afmetingen mogelijk

Vragen over het Peg Bed van Cappellini?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Cappellini Peg Bed.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Leder
Designer Nendo
Garantie 2 jaar
Merk Cappellini
Diepte / Lengte 180/200 cm.
Breedte 200 cm.
Hoogte 85 cm.

Peg Bed

Vanaf Prijs

Levertijd: 10 - 12 weken
€ 5.420
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit