Carl Hansen VLA77 Foyer Bank

By Vilhelm Lauritzen

Omschrijving

De Carl Hansen & Søn VLA77 Foyer Bank is een ontwerp van één van de meest invloedrijke architecten in Denemarken, namelijk Vilhelm Lauritzen. De bank maakt deel uit van de Foyer collectie die in 1945 exclusief door Lauritzen is ontworpen voor de foyer van het Radiohuset in Kopenhagen. Onlangs is dit elegante meubelstuk in nauwe samenwerking met Vilhelm Lauritzen Architects en met groot respect voor het originele ontwerp opnieuw tot stand gekomen. Kenmerkend is dat de bank is samengesteld uit drie afzonderlijke elementen, namelijk het houten frame, de gestoffeerde zitting en de schuine rugleuning waardoor optimaal comfort gegarandeerd wordt.

De VLA77 Foyer Bank bestaat uit een massief eikenhouten frame met een geoliede afwerking. Bovendien is het hoogwaardige hout met de hand gepolijst om zichtbare overgangen te voorkomen. De bank is verrijkt met een royaal zit- en rugkussen welke beide voorzien zijn van handgemaakte knopen. Hierdoor ademt het eenvoudige ontwerp toch één en al luxe. Vanwege de vele bekledingsmogelijkheden heeft MisterDesign één uitvoering geselecteerd welke online direct verkrijgbaar is. Deze variant is zorgvuldig bekleed met Sif 90 leder.

Carl Hansen & Søn VLA77 Foyer Bank


✓ Gemaakt voor de foyer van het Radiohuset in Kopenhagen
✓ Samengesteld uit drie afzonderlijke elementen
✓ Elegant meubelstuk
✓ Optimaal loungecomfort

Vragen over de VLA77 Foyer Bank van Carl Hansen & Søn?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Carl Hansen & Søn VLA77 Foyer Bank.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor een leverafspraak. Daan - Logistics

Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Vilhelm Lauritzen
Jaartal 1945
Garantie 2 jaar
Merk Carl Hansen
Diepte / Lengte 77 cm.
Breedte 162 cm.
Hoogte 78,5 cm.
Zithoogte 41 dm.

VLA77 Foyer Bank

Geolied Eiken / Sif 90

Levertijd: 14 - 15 weken
€ 8.975
Product familie
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit