Carl Hansen BK12 Outdoor Bank

By Bodil Kjaer

Omschrijving

De Carl Hansen BK12 Outdoor Bank is een ontwerp van Bodil Kjær. De bank maakt onderdeel uit van de prachtige outdoor serie die de Deense ontwerpster in 1959 ontwierp. Gemaakt om duurzaam genoeg te zijn voor buiten maar ook mooi genoeg om binnenshuis te plaatsen. In 2018 werd de baanbrekende collectie geherintroduceerd door Carl Hansen & Søn, waardoor de unieke buitenmeubelen nu ook voor u verkrijgbaar zijn!

De BK serie is geïnspireerd op het Kubisme. Dit ziet u terug in de gestroomlijnde, strakke vorm van de meubelen. De gehele serie is gemaakt van onbehandeld massief teakhout dat na verloop van tijd op natuurlijke wijze zal vergrijzen. De meubelen zijn tegelijkertijd bestand tegen barre weersomstandigheden en bieden een superieur comfort. Voor de stoelen en banken zijn bovendien speciaal ontworpen kussens verkrijgbaar om het zitcomfort nog eens te vergroten. De kussens zijn gemaakt van weersbestendig Sunbrella materiaal.

Deze BK12 Outdoor Bank heeft dezelfde geometrische belijning als de rest van de tijdloze BK serie. De latten in de zitting en rugleuning benadrukken de strakke vormgeving van het ontwerp. De kwaliteit en het zitcomfort wordt versterkt door de armleuning, die samen met de poten één vierkant geheel vormt.

Carl Hansen BK12 Outdoor Bank


✓ Geïnspireerd op het Kubisme
✓ Strak, gestroomlijnd ontwerp
✓ Tijdloos design uit 1959
✓ Onderdeel van een prachtige serie

Vragen over de BK12 Outdoor Bank Carl Hansen?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Carl Hansen BK12 Outdoor Bank.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor een leverafspraak. Daan - Logistics

Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Bodil Kjaer
Jaartal 1959
Merk Carl Hansen
Diepte / Lengte 72.5 cm.
Breedte 132.5 cm.
Hoogte 74.5 cm.
Opties Buiten te gebruiken
Hoogte arm 66.5 cm.
Zithoogte 39.5 cm.

BK12 Outdoor Bank

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 1.694

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit