Carl Hansen BK14 Outdoor Ligbed

By Bodil Kjaer

Omschrijving

Het Carl Hansen & Søn BK14 Outdoor Ligbed is een ontwerp van Bodil Kjær. Het ligbed maakt onderdeel uit van de prachtige outdoor serie die de Deense ontwerpster in 1959 ontwierp. Gemaakt om duurzaam genoeg te zijn voor buiten maar ook mooi genoeg om binnenshuis te plaatsen. In 2018 werd de baanbrekende collectie geherintroduceerd door Carl Hansen & Søn, waardoor de unieke buitenmeubelen nu ook voor u verkrijgbaar zijn!

De BK serie is geïnspireerd op het Kubisme. Dit ziet u terug in de gestroomlijnde, strakke vorm van de meubelen. De gehele serie is gemaakt van teakhout dat na verloop van tijd op natuurlijke wijze zal patineren. Voor de stoelen en banken en dit ligbed zijn bovendien speciaal ontworpen kussens verkrijgbaar om het zitcomfort nog eens te vergroten. De kussens zijn gemaakt van weersbestendig Sunbrella materiaal.

Dit BK14 Outdoor Ligbed van onbehandeld teak heeft dezelfde geometrische belijning als de rest van de tijdloze BK serie. De latten in de zitting/rugleuning benadrukken de strakke vormgeving, doordat deze helemaal van de ene zijde naar de andere lopen. U kunt het ligbed volledig plat gebruiken of met een opstaande rugleuning. Ook is er een bijpassend kussen verkrijgbaar.

Carl Hansen BK10 Outdoor Stoel


✓ Geïnspireerd op het Kubisme
✓ Strak, gestroomlijnd ontwerp
✓ Tijdloos design uit 1959
✓ Bijpassend kussen verkrijgbaar

Vragen over het BK14 Outdoor Ligbed van Carl Hansen & Søn?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Carl Hansen & Søn BK14 Outdoor Ligbed.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Jeroen - Logistics
Kenmerken
EAN Code 5714413832466
Productnr. 090/105
Materiaal Hout
Designer Bodil Kjaer
Jaartal 1959
Garantie 5 jaar
Merk Carl Hansen
Diepte / Lengte 205 cm.
Breedte 70 cm.
Hoogte 33.5 cm.
Opties Buiten te gebruiken

BK14 Outdoor Ligbed

Levertijd: 3 - 4 weken
€ 1.453

Bestel direct mee

BK14 Kussen

Levertijd: 3 - 4 weken
€ 232
Product familie
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit