Carl Hansen BK15 Outdoor Tafel

By Bodil Kjaer

Omschrijving

De Carl Hansen & Søn BK15 Outdoor Tafel is een ontwerp van Bodil Kjær. De tafel maakt onderdeel uit van de prachtige outdoor serie die de Deense ontwerpster in 1959 ontwierp. Gemaakt om duurzaam genoeg te zijn voor buiten maar ook mooi genoeg om binnenshuis te plaatsen. In 2018 werd de baanbrekende collectie geherintroduceerd door Carl Hansen & Søn, waardoor de unieke buitenmeubelen nu ook voor u verkrijgbaar zijn!

De BK serie is geïnspireerd op het Kubisme. Dit ziet u terug in de gestroomlijnde, strakke vorm van de meubelen. De gehele serie is gemaakt van geolied teakhout dat na verloop van tijd op natuurlijke wijze zal patineren. De meubelen zijn tegelijkertijd bestand tegen barre weersomstandigheden en bieden een superieur comfort.

Deze BK15 Outdoor Tafel heeft dezelfde geometrische belijning als de rest van de tijdloze BK serie. De latten als tafelblad benadrukken de strakke vormgeving van het ontwerp en staan dicht genoeg bij elkaar om er bijvoorbeeld prettig aan te kunnen dineren. Schuif de B10 Stoelen aan deze tafel om het plaatje helemaal compleet te maken.

Carl Hansen & Søn BK15 Outdoor Tafel


✓ Geïnspireerd op het Kubisme
✓ Strak, gestroomlijnd ontwerp
✓ Tijdloos design uit 1959
✓ Cobineren met BK10 Stoelen

Vragen over de BK15 Outdoor Tafel van Carl Hansen & Søn?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Carl Hansen & Søn BK15 Outdoor Tafel.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Jeroen - Logistics
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Bodil Kjaer
Jaartal 1959
Garantie 5 jaar
Merk Carl Hansen
Diepte / Lengte 76 cm.
Breedte 152.5 cm.
Hoogte 74 cm.

BK15 Outdoor Tafel

Levertijd: 3 - 4 weken

Normale prijs: € 1.657

Special Price € 1.199

Product familie
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit