Carl Hansen CH36 Stoel

By Hans Wegner

Omschrijving

De Carl Hansen CH36 Stoel is een ontwerp van Hans J. Wegner. Dit design uit 1962 toont de invloed van Amerikaans ‘Shaker meubilair’ op Wegner’s werk. Zo heeft de CH36 een ogenschijnlijk eenvoudig vormgegeven houten frame en een zitting van papierkoord. Het ontwerp is ambachtelijk en met een bijzonder oog voor detail tot stand gekomen. De achterste poten worden aan boven- en onderzijde iets smaller en de rugleuning is zo verbogen dat deze de perfecte ondersteuning biedt. Het duurzame papierkoord is met de hand om het frame geweven.

De CH36 is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Bij MisterDesign kunt u de geolied eiken en zwartgekleurd eiken varianten met naturel papierkoord direct bestellen. Ook anders gekleurd of andersoortig hout en zwartgekleurd papierkoord behoord tot de mogelijkheden. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Bij MisterDesign vindt u ook de CH37 Stoel, deze heeft eenzelfde vormgeving maar dan met armleuningen. Deze stoelen zijn perfect met elkaar te combineren!

Carl Hansen CH36 Stoel


✓ Scandinavisch design
✓ Verschillende soorten hout
✓ Ook met arm verkrijgbaar (CH37)
✓ Designer: Hans J. Wegner

Vragen over de CH36 Stoel van Carl Hansen?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Carl Hansen CH36 Stoel.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor een leverafspraak.

Daan - Logistics
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Hans Wegner
Jaartal 1962
Garantie 5 jaar
Merk Carl Hansen
Diepte / Lengte 48 cm.
Breedte 52 cm.
Hoogte 81 cm.
Zithoogte 45 cm.

CH36 Stoel

Geolied eiken

Levertijd: 10 - 12 weken
€ 924

CH36 Stoel

Zwart gekleurd eiken

Levertijd: 10 - 12 weken
€ 924

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit