Carl Hansen E020 Embrace Eettafel

By EOOS

Omschrijving

De Carl Hansen & Søn E020 Embrace Tafel is een ontwerp van EOOS. De tafel is onderdeel van de Embrace meubelserie. Het ontwerptrio heeft de krachten gebundeld met Carl Hansen & Søn om tot een serie te komen waar het beste van beide partijen samenkomt. EOOS sterke gevoel voor moderne esthetiek wordt in de Embrace meubelserie gecombineerd met de traditie van Carl Hansen & Søn van hoogwaardig vakmanschap en uitstekend comfort.

Alle tafels zijn opgebouwd uit drie componenten. De houten voet sluit volgens het Oostenrijkse ontwerptrio perfect aan op het DNA van Carl Hansen & Søn. De draden van de tafelpoot vervangt de traditionele eenvoudige poot en tot slot een rond tafelblad. EOOS heeft bewust gekozen voor ronde tafelbladen, omdat dit de communicatie gemakkelijker maakt voor de mensen aan tafel. De ontwerpers hebben voor het ontwerp van de E020 Embrace Tafel inspiratie gehaald uit het luchtige beeld van een zwevende vlieger die danst door de lucht. Het ranke draadframe van de tafel heeft gelijkenissen met de draad van de vlieger en het tafelblad refereert aan de vlieger zelf. Het houten kruis van de voet van de tafel dient als anker en als symbool voor de zwaartekracht. Door deze combinatie van elementen lijkt het tafelblad te zweven. Tegelijkertijd zorgen de gekozen materialen ook voor een stevige en unieke tafel, met een luchtig uiterlijk.

De E020 Embrace Tafel is verkrijgbaar in drie verschillende varianten. De eerste variant heeft een wit tafelblad met een roestvrijstalen onderstel en een eikenhouten voet. Daarnaast is er een variant verkrijgbaar met een zwart tafelblad, roestvrijstalen onderstel en walnoothouten voet. Tot slot is er nog een variant verkrijgbaar waarbij zowel het tafelblad als het onderstel en de voet volledig zwart is. Iedere variant heeft een andere afmeting. Wilt u liever een bepaalde afmeting in een andere kleur? Neem dan contact op met onze interieuradviseurs. Zij helpen u graag verder.

De E020 Embrace Tafel heeft de volgende afmetingen:
Wit tafelblad, eikenhouten voet: diameter 110 cm, h. 74 cm
Zwart tafelblad, walnoothouten voet: diameter 79,5 cm, h. 74 cm
Zwart tafelblad, zwarte voet: diameter 139,5 cm, h. 74 cm

De hoogte vanaf de onderkant van het tafelblad tot aan de grond bedraagt 65 centimeter.

Carl Hansen & Søn E020 Embrace Tafel


✓ Karakteristiek ontwerp
✓ Massief houten voet
✓ Luchtige tafelpoot
✓ Verkrijgbaar in verschillende varianten

Vragen over de E020 Embrace Tafel van Carl Hansen & Søn?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Carl Hansen & Søn E020 Embrace Tafel.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor een leverafspraak. Daan - Logistics

Kenmerken
Materiaal Hout
Designer EOOS
Garantie 5 jaar
Merk Carl Hansen
Hoogte 74 cm
Diameter 79.5 / 110 / 139.5 cm

E020 Embrace Eettafel

Walnoot / Zwart / Ø79.5

Levertijd: 10 - 12 weken
€ 2.059

E020 Embrace Eettafel

Eiken / Wit / Ø110

Levertijd: 10 - 12 weken
€ 2.501

E020 Embrace Eettafel

Zwart / Ø139.5

Levertijd: 10 - 12 weken
€ 2.648

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit