Carl Hansen MisterDesign Limited Edition LA Sunset Wishbone Chair

By Hans Wegner

Omschrijving

De Carl Hansen MisterDesign Limited Edition LA Sunset Wishbone Chair is een zeer unieke uitgave van de iconische CH24 Wishbone Chair die Hans J. Wegner in 1950 ontwierp. Deze exclusieve uitvoering is in nauwe samenwerking met Carl Hansen uitgebracht ter viering van het 10-jarig bestaan van MisterDesign. Het is de allereerste Limited Edition die ooit door een designstore is uitgebracht en er zullen slechts 50 exemplaren van worden gemaakt. Exclusiever dan dit wordt het haast niet!

De speciale LA Sunset Wishbone Chair heeft een zachtroze lak die iets wegheeft van de romantische zonsondergang in Los Angeles. Aan deze vergelijking dankt deze Limited Edition dan ook haar bijnaam. De excentrieke doch breed toepasbare kleur maakt van de iconische stoel een eigentijds designobject dat helemaal past in onze hedendaagse interieurs.

De CH24 Wishbone chair is een echte designklassieker. Deze wordt getypeerd door de karakteristieke Y-vormige rugframe vervaardigd van beukenhout en een zitting van papierkoord. Op het eerste oog een redelijk eenvoudig ontwerp, maar er gaat groot vakmanschap achter schuil. Het productieproces, dat bijna volledig met de hand wordt uitgevoerd, bestaat namelijk maar liefst 100 stappen! De zitting, van maar liefst 120 meter papierkoord, wordt geweven door een ervaren vakman.

Carl Hansen MisterDesign Limited Edition LA Sunset Wishbone Chair


✓ Limited Edition ter viering van 10 jaar MisterDesign
✓ Designklassieker in unieke eigentijdse kleur
✓ Hand gevlochten zitting
✓ Gemaakt met 120 meter papierkoord

Vragen over de Limited Edition LA Sunset Wishbone Chair van Carl Hansen en MisterDesign?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Carl Hansen MisterDesign Limited Edition LA Sunset Wishbone Chair.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor een leverafspraak.

Daan - Logistics

Kenmerken
EAN Code 5714413733787
Materiaal Hout
Designer Hans Wegner
Jaartal 1950
Garantie 2 jaar
Merk Carl Hansen
Diepte / Lengte 51 cm.
Breedte 55 cm.
Hoogte 76 cm.
Zithoogte 45 cm.

MisterDesign Limited Edition LA Sunset Wishbone Chair

Meer dan 5 op voorraad

Levertijd: Binnen 2 weken, op afspraak
€ 599

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit