Cassina Ghost Wandsysteem

By Mikal Harrsen

Omschrijving

Het Cassina Ghost Wandsysteem is een innovatief design ontworpen door Mikal Harrsen en maakt deel uit van de Ghost opbergsystemen. De wandkast is Harrsen’s eerste project voor het Italiaanse meubelbedrijf. Wat deze wandkast zo bijzonder maakt, is zijn modulaire karakter. Zo bestaat het systeem uit verschillende elementen zoals ladeblokken, legplanken en rekken die geheel naar persoonlijke wens aan de wand te monteren zijn. Dit maakt ieder Ghost wandsysteem uniek en geschikt voor uiteenlopende doeleinden.

De modules van het Ghost Wandsysteem zijn verkrijgbaar in diverse soorten, maten en materialen, van hout tot glas tot stof. Niet alleen zijn de wandpanelen functioneel, maar zijn tevens een kunstzinnige toevoeging aan de wand. De panelen met rekken van aluminium zijn voorzien van geïntegreerde verlichting. De modules zijn gemaakt van gelakt of gefineerd hout, gespiegeld of aan de achterkant gelakt glas. Daarnaast kan het systeem verder uitgebreid worden met een reeks accessoires, zoals een tv-verankering, legplanken, LED-verlichting, ingebouwd bureau en een spiegel. Hierdoor wordt de veelzijdigheid van het systeem nóg meer benadrukt. De compacte opbergkastjes zijn voorzien van een blad in diverse soorten marmer, gespiegeld glas of aan de achterkant gelakt glas.

Vanwege de eindeloze mogelijkheden kunt u onderstaand een offerte aanvragen. Onze ervaren interieurspecialisten kijken graag met u mee naar alle mogelijkheden.

Cassina Ghost Wandsysteem


✓ Opbergsysteem
✓ Modulair karakter
✓ Strak design
✓ Tevens inzetbaar als roomdivider

Vragen over het Ghost Wandsysteem van Cassina?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Cassina Ghost Wandsysteem.
Muuto Lamp Cadeau
Ontvang tot en met 30 april een Muuto Ease Lamp ter waarde van €199 bij een outdoor aankoop cadeau vanaf €1500.

Bekijk de voorwaarden
Kenmerken
Designer Mikal Harrsen
Jaartal 2022
Garantie 2 jaar
Merk Cassina

Ghost Wandsysteem

Vanafprijs

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 484

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit