Cassina Hola Armstoel

By Hannes Wettstein

Omschrijving

De Cassina Hola Armstoel is een ontwerp van Hannes Wettstein. De Hola stoel kenmerkt zich door een veranderend karakter, afhankelijk van welke hoek men naar het design kijkt. Dit wordt niet alleen gerealiseerd door de bijzondere vorm, maar ook door de mogelijkheid om voor- en achterkant van verschillende stoffen te voorzien. Zo is de rug inclusief de achterste poten bekleed met leer, terwijl de zitting en de voorste poten een stoffen bekleding hebben. Van binnen is de stoel opgebouwd uit metaal en bekleed met polyurethaan schuim. De voeten hebben doppen van zwart kunststof. Hieronder hebben wij enkele combinaties voor u geselecteerd, welke direct besteld kunnen worden. Natuurlijk is het ook mogelijk om een eigen combinatie samen te stellen of uw stoel geheel in stof of leer te laten bekleden. Neem hiervoor contact met ons op of kom eens langs in de winkel!

De Hola Armstoel is 52 centimeter breed, 79 centimeter hoog en 55 centimeter diep. De zitting zelf is 44 centimeter breed, 40 centimeter diep en 46 centimeter hoog. Op de direct bestelbare varianten is gebruikgemaakt van de stof Divina MD. De achterzijde is uitgevoerd in Pelle Naturale leder.

Cassina Hola Armstoel


✓ Organische vorm
✓ Achter- en voorzijde apart te bekleden
✓ Materiaal: metaal, polyurethaan schuim, kunststof
✓ Afmeting: b. 52 x h. 79 x d. 55 cm.

Vragen over de Hola Armstoel van Cassina?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Cassina Hola Armstoel.

Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes


Kenmerken
Designer Hannes Wettstein
Garantie 2 jaar
Merk Cassina
Diepte / Lengte 55 cm.
Breedte 52 cm.
Hoogte 79 cm.
Zithoogte 46 cm.

Hola Armstoel

Divina MD 290/Pelle Naturale 304

Levertijd: 6 - 7 weken
€ 1.260

Hola Armstoel

Divina MD 287/Pelle Naturale 304

Levertijd: 6 - 7 weken
€ 1.260

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit