Cassina Rio 529 Salontafel

By Charlotte Perriand

Omschrijving

De Cassina Rio 529 Salontafel is een ontwerp van de Franse architect en designer Charlotte Perriand. Perriand ontwierp de eerste uitvoering van de salontafel in 1962 en een aantal jaar later, in 1967, maakte ze een grotere versie voor de Japanse ambassade in Parijs. Cassina bracht de eerste versie uit 1962 opnieuw uit waarbij de originele lijnen zijn gereproduceerd. De Rio Salontafel heeft een bijzonder uiterlijk dat gecombineerd wordt met functionaliteit. De schoonheid van het design zit in het tafelblad, dat bestaat uit zes segmenten. Elk segment heeft een andere straal die vanaf het gat in het midden van de tafel naar buiten loopt. De verschillende segmenten zijn verschoven waardoor er een prachtig dynamisch tafelblad ontstaat.

De salontafel is vervaardigd uit naturel eikenhout en heeft een tafelblad van rotan. Door het rotan krijgt de tafel ondanks het massieve hout toch een luchtig gevoel. Naast deze variant is er op aanvraag ook een tafelblad met marmer. Er kan gekozen worden uit Carrara marmer en Maquina marmer. De variant met Carrara marmer wordt gecombineerd met naturel eikenhout en de variant met Maquina marmer wordt gecombineerd met zwart gebeitst eikenhout.

Interesse in één van de andere uitvoeringen? Neem dan contact op met onze interieurstylisten in de winkel, of kom even langs.

Cassina Rio 529 Salontafel


✓ Naar origineel ontwerp uit 1962
✓ Materiaal: eiken, rotan
✓ Op aanvraag verkrijgbaar met marmeren blad
✓ Bijzonder uiterlijk

Vragen over de Rio 529 Salontafel van Cassina?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Cassina Rio 529 Salontafel.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor een leverafspraak. Daan - Logistics


Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Charlotte Perriand
Garantie 2 jaar
Merk Cassina
Hoogte 33 cm.
Diameter 140 cm.

Rio 529 Salontafel

Natural Oak - Vienna Straw

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 10.055

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit