Cassina Tabouret Tournant Kruk

By Charlotte Perriand

Omschrijving

De Cassina Tabouret Tournant Kruk is een klassiek ontwerp van Charlotte Perriand. Samen met Le Corbusier en Pierre Jeanneret creëerde Perriand tien jaar lang vele geweldige meubelen, welke zijn samengevat in de LC collectie van Cassina. In 1965 bracht het Italiaanse designmerk deze serie voor het eerst uit en na gebleken succes werd deze steeds verder uitgebreid. De Tabouret Tournant kruk is geïnspireerd op de Tournant Armstoel die Perriand in eerste instantie ontwierp voor haar eigen interieur in Parijs en werd in 1929 tentoongesteld op de Salon d’Automne. Deze compacte kruk, welke tevens draaibaar is, is ideaal voor kleine ruimtes.

De rondvormige Tabouret Tournant Kruk beschikt over een onderstel met vier poten en is uitgevoerd in verchroomd staal. De zitting is gevuld met polyurethaanschuim en polyester watten waardoor het ontwerp verrassend comfortabel is. Voor de bekleding is er een breed scala een stof- en ledersoorten beschikbaar. Vanwege de vele mogelijkheden kunt u onderstaand een offerte opvragen. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan contact op met onze ervaren interieurspecialisten of kom een kijkje nemen in onze winkels. Dan helpen we u graag.

Cassina Tabouret Tournant Kruk


✓ Onderdeel van de LC collectie
✓ Geïnspireerd op de gelijknamige armstoel
✓ Geschikt voor kleine ruimtes
✓ Verrassend comfortabel

Vragen over de Tabouret Tournant Kruk van Cassina?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Cassina Tabouret Tournant Kruk.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Designer Charlotte Perriand
Jaartal 1927
Garantie 2 jaar
Merk Cassina
Hoogte 50 cm.
Diameter 47 cm.
Opties Draaibaar, Gestoffeerd
Zithoogte 50 cm.

Tabouret Tournant Kruk

Scozia Leder 13X331

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 2.038

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit