Arper Catifa 60 Stoel, 4-punt onderstel

By Lievore Altherr Molina

Omschrijving

De Catifa 60 Stoel is voorzien van een slank profiel en een casual efficiëntie, ontworpen voor gebruik in ruimtes die minder robuuste meubels vereisen. De uitvoering van de Catifa 60 is uiterst flexibel en biedt een ruim assortiment aan verschillende uitgangspunten en afwerkingen.

De Catifa Stoel is gemaakt voor zowel openbare ruimten als voor particulier gebruik. De lounge-uitvoeringen zijn verkrijgbaar in uitvoeringen met een lage of hoge rugleuning. Voor de overige Catifa 60 Stoelen kunt u kiezen uit drie verschillende hoogtes qua rugleuning:
- Conference: Laag
- Office: Medium-hoog
- Direction: Hoog

De zitting wordt vervaardigd uit polyurethaan en wordt bekleed met leer, imitatieleer of stof naar keuze.
Voor de bekleding in stof en leer zijn vele verschillende soorten verkrijgbaar. De mogelijkheid bestaat ook om de stoel te bekleden met uw eigen stof.

Bovendien kunt u naast deze mogelijkheden er ook nog voor kiezen de stoel met of zonder armleuningen te laten vervaardigen.

Leuk feitje: de meubelen uit de Catifa 60 Collectie zijn GreenGuard gecertificeerd!

De Catifa 60 Stoel is voorzien van een gepolijst aluminium onderstel en is verkrijgbaar in de volgende uitvoeringen:
- Conference, hoogte: 80 cm.
- Office, hoogte: 109.5 cm.
- Direction, hoogte: 124.5 cm.
Voor alle drie de uitvoeringen kunt u kiezen voor een draaibare uitvoering of voor een uitvoering met zowel een 'return-mechanisme' als een kantelmechanisme.

Naast deze stoel met een 4-punts onderstel bevat de Catifa 60-collectie ook een loungechair met een slede-onderstel, een lougechair met een 4-punts onderstel en een bureaustoel in verschillende uitvoeringen. Bovendien is er ook een Catifa 60 voetenbankje verkrijgbaar voor net dat beetje extra comfort!

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of wenst u de Catifa 60 Stoel te bestellen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, zij helpen u graag verder!

De bovengenoemde prijs is een "vanaf-prijs".

Dit artikel wordt bij u geleverd en gemonteerd door onze eigen bezorgdienst. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Chris - Logistics
Kenmerken
Materiaal Stof
Designer Lievore Altherr Molina
Garantie 2 jaar
Merk Arper
Diepte / Lengte 74
Hoogte Naar keuze.
Breedte 74
Opties Met arm

Catifa 60 Stoel
Vanafprijs

Levertijd: 4 - 5 weken
€ 1.195

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit