Moooi Carpets Celestial Vloerkleed

By Edward van Vliet

Omschrijving

Het Celestial Karpet is een prachtig ontwerp van Edward van Vliet behorende tot de Signatures Collection van het merk Moooi Carpets.

Moooi heeft met het concept Moooi Carpets een rijke en verfijnde collectie tapijten op de markt gebracht. De collectie bestaat uit een uitgebreide verzameling unieke, iconische én adembenemende ontwerpen. Moooi heeft altijd al het doel om extra schoonheid op ons over te brengen door middel van het versieren van onze huizen, kantoren, hotelkamers en restaurants met iconische en innovatieve meubels, accessoires en verlichting. Met deze nieuwe collectie bestaande uit een breed scala van tapijten, geschikt voor ieders smaak en stijl, weet Moooi Carpets nog meer schoonheid bij ons binnen te krijgen. Voor het verkrijgen van deze schoonheid werkt Moooi Carpets enkel met de meest gerenommeerde namen wat betreft designers.

De vloerkleden uit de Signatures Collection brengen met hun surrealistische, in het oog springende ontwerpen een gevoel van diepte, intensiteit en beweging. Raak betoverd door deze prachtige vloerkleden en wordt een toeschouwer van hun eindeloze verhaal.
De karpetten uit de Signatures Collection behoren tot een kleurrijke, artistieke familie van siertapijten die je verliefder laten worden met elke hartslag. Met hun sterke persoonlijkheid bepalen de vloerkleden zowel de 'look' als de sfeer van hun omgeving.

Celestial is verkrijgbaar in twee afmetingen:
- Ø 250 cm.
- Ø 350 cm.

Vier de zomer met onze Summer Gifts! Ontvang een Muuto Platform Tray t.w.v. €59 bij bestellingen vanaf €250. Keuze uit verschillende kleuren.

Lees meer over de actie

Kenmerken
Materiaal Stof
Designer Edward van Vliet
Garantie 2 jaar
Merk Moooi Carpets
Diameter 250 of 350 cm.
Bijlagen Productinformatie

Celestial

Ø 250 cm

Levertijd: 5 - 6 weken
€ 2.680

Celestial

Ø 350 cm

Levertijd: 5 - 6 weken
€ 3.219

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit