Carl Hansen CH415 Salontafel

By Hans Wegner

Omschrijving

De CH415 Salontafel van Carl Hansen, ontworpen door Hans J. Wegner in 1990, is een elegante salontafel die ondanks zijn lichte gewicht verrassend stevig is. De CH415 is een onderdeel van de Kastrup serie welke verschillende meubelstukken omvat. De salontafel past perfect bij bijvoorbeeld de Wingchair dat mooie plaatjes oplevert. Het onderstel van de salontafel is gemaakt van RVS.

De Ch415 salontafel heeft een diameter van 55 cm., een hoogte van 44 cm. en is verkrijgbaar in eikenhout en walnoothout. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende bewerkingen van het hout: geolied, wit geolied, gelakt of gezeept. Ook is er een zwarte variant leverbaar waarbij de houtnerven prachtig zichtbaar zijn.

Achter elk meubelstuk van Carl Hansen gaat visie, zorgvuldig denken en vakmanschap schuil. Niet voor niets dat men zegt dat elk stuk wordt geleverd met een verhaal. Uitstekend vakmanschap en meubilair van hoge kwaliteit tegen een redelijke prijs, dat is waar Carl Hansen voor staat!

Vanwege de vele uitvoeringen is dit artikel niet direct bestelbaar. Wel kunt u op eenvoudige wijze een offerte aanvragen, hierna zal onze klantenservice contact met u opnemen om uw wensen verder te bespreken.

Dit design product wordt bij u geleverd en wanneer nodig gemonteerd door onze eigen bezorgdienst. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug!

Mats - Logistics
Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Hans Wegner
Merk Carl Hansen
Hoogte 44
Diameter 55

CH415 Salontafel
Vanafprijs

Levertijd: 4 - 5 weken
€ 834

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit