Carl Hansen CH825 Credenza Dressoir

By Hans Wegner

Omschrijving

Het Carl Hansen & Søn CH825 Credenza Dressoir is een ontwerp van Hans J. Wegner. Het ontwerp is gebaseerd op Wegners originele tekeningen en was oorspronkelijk één van een reeks van drie Credenzas. Hoewel het op het eerste gezicht een simpel ontwerp lijkt beschikt het dressoir over een geavanceerd systeem met rolluiken. Middels een dubbele zijwand en achterwand verdwijnen de rolluiken bij het openen via een rail tussen de wanden. Een prachtig ontwerp!

Het interieur is voorzien van verstelbare legborden en uittrekbare laden die zo zijn ontworpen dat eenvoudige installatie van extra laden mogelijk is.

Het dressoir, oorspronkelijk gemaakt van palissander en teak, is vandaag de dag vervangen door walnoot of eiken. Bij MisterDesign is de uitvoering met walnoot direct bestelbaar. De ronde houten poten zijn van massief notenhout.

Carl Hansen & Søn CH825 Credenza Dressoir, houten onderstel


✓ Tijdloos design uit 1958
✓ Met stijlvolle rolluiken
✓ Designer: Hans J. Wegner
✓ Afmeting: b. 200 x h. 80,8 x d. 49 cm.

Vragen over het CH825 Credenza Dressoir, houten onderstel van Carl Hansen & Søn?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Carl Hansen & Søn CH825 Credenza Dressoir, houten onderstel.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor een leverafspraak. Daan - Logistics

Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Hans Wegner
Jaartal 1958
Garantie 5 jaar
Merk Carl Hansen
Diepte / Lengte 49 cm.
Breedte 200 cm.
Hoogte 80,8 cm.

CH825 Credenza

Walnoot

Levertijd: 7 - 9 weken
€ 11.112

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit