Carl Hansen CH825 Credenza Dressoir, stalen onderstel

By Hans Wegner

Omschrijving

Het Carl Hansen & Søn CH825 Credenza Dressoir, stalen onderstel is een ontwerp van Hans J. Wegner. Het design uit 1958, is gebaseerd op Wegners originele tekeningen en was oorspronkelijk één van een reeks van drie Credenzas. Hoewel het op het eerste gezicht een simpel ontwerp lijkt beschikt het dressoir over een geavanceerd systeem met rolluiken. Middels een dubbele zijwand en achterwand verdwijnen de rolluiken bij het openen via een rail tussen de wanden. Een prachtig ontwerp!

Het interieur is voorzien van verstelbare legborden en uittrekbare laden die zo zijn ontworpen dat eenvoudige installatie van extra laden mogelijk is.

Het dressoir, oorspronkelijk gemaakt van palissander en teak, is vandaag de dag vervangen door walnoot en eiken. Bij MisterDesign is de eiken uitvoering direct te bestellen. De poten zijn stalen lussen, die ook worden gebruikt in de Wegner CH100 serie.

Carl Hansen & Søn CH825 Credenza Dressoir, stalen onderstel


✓ Praktisch design uit 1958
✓ Systeem met rolluiken
✓ Designer: Hans J. Wegner
✓ Afmeting: b. 200 x h. 80,8 x d. 49 cm.

Vragen over het CH825 Credenza Dressoir, stalen onderstel van Carl Hansen & Søn?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Carl Hansen & Søn CH825 Credenza Dressoir, stalen onderstel.

Dit artikel wordt bij u geleverd en gemonteerd door onze eigen bezorgdienst. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Chris - Logistics
Kenmerken
Designer Hans Wegner
Garantie 5 jaar
Merk Carl Hansen
Diepte / Lengte 49 cm.
Hoogte 80,8 cm.
Breedte 200 cm.

CH825 Credenza

Geolied eiken

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 7.907
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit