Marset Clea Tafellamp (OP = OP)

By Christophe Mathieu

Omschrijving

De Clea Tafellamp van Marset is een lamp die ontstaan is uit de succesvolle combinatie van de nieuwste pop art trends en de modernste innovaties op het gebied van materialen uit de 21e eeuw. Het design van de Clea Tafellamp is ontworpen naar de ergonomie, de esthetica en de moderniteit van werktuigen uit de jaren '60.
Doordat de Clea Tafellamp gemaakt is van spuitgegoten polycarbonaat kan deze vervaardigd worden in de mooiste kleuren: oester wit, roze en bruingrijs. Clea Tafellamp beschikt daarnaast over een aluminium reflector.

Clea Tafellamp is voorzien van een schakelaar die in de basis van de lamp verwerkt is.

Benodigde lichtbron: 1 x G9 max. 40 W.
De lichtbron wordt meegeleverd.

Marset staat voor zorgvuldig ontworpen verlichting. Als resultaat voortgekomen uit een voortdurende zorg om te meest subtiele nuances te ontdekken en dit vervolgens te combineren met de meest mooie verlichtingseffecten. Marset creëert ongeëvenaarde sferen over de hele wereld dankzij samenwerking met een internationaal team van ontwerpers. Marset voegt daarom met hun prachtige ontwerpen 100% originaliteit, kwaliteit en schoonheid toe aan uw interieur. Marset verlichting is een echte aanwinst, voor iedereen!

Let op: de Clea Tafellamp gaat uit de collectie van Marset. Dat betekent dat wanneer wij de lamp niet meer op voorraad hebben, de lamp helaas niet meer te bestellen is.

Gratis december cadeau bij uw bestelling?
Bestel voor minimaal €75 en ontvang 3 edities Scandinavian Living. Bestel voor minimaal €250 en ontvang een Vitra toolbox cadeau!

Lees meer over de actie
Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Christophe Mathieu
Merk Marset
Diepte / Lengte 14.2
Hoogte 27.5
Breedte 14.2
Soort lichtbron 1 x G9 max. 40 W.

Clea - Roze

(OP = OP)

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 77

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit