Belux Cloud Vloerlamp

By Frank Gehry

Omschrijving

De Cloud Vloerlamp van Belux, ontworpen door Frank Gehry, is een lamp die op een prachtige en vooral unieke manier is vormgegeven. De Cloud heeft, zoals de naam al doet vermoeden, de vorm van een wolk. Doordat gebruik is gemaakt van speciaal duurzaam hightech-materiaal kunt u de vorm van de lamp gemakkelijk aanpassen door het in te drukken en weer uit te deuken. Hierdoor ontstaan tal van variatiemogelijkheden. Een lamp die meer dan uniek is vindt u niet!

Het gebruikte materiaal is bovendien praktisch, scheurvast, verouderingsbestendig en moeilijk ontvlambaar.

De Cloud Vloerlamp is voorzien van een energiezuinige lichtbron en een touch-dimmer in de voet. Wanneer de Cloud Vloerlamp ingeschakeld is ontstaat een sfeervolle lichtsculptuur. U zult helemaal in de wolken zijn!

Andere variaties van de Cloud vloerlamp kunt u terugvinden in de hanglampen, de staande lamp en tafellamp. Hiermee creëert u uw eigen wolkendek.

Lichtbron: 1 x GX24q-4 max. 42W T/E (exclusief)

Dit artikel wordt bij u geleverd en gemonteerd door onze eigen bezorgdienst. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Mats - Logistics
Kenmerken
Materiaal Kunststof
Designer Frank Gehry
Garantie 2 jaar
Merk Belux
Diepte / Lengte 48
Hoogte 52
Breedte 48
Kabel Lengte 250 cm.
Soort lichtbron 1 x GX24q-4 max. 42W T/E (exclusief)

Cloud - Wit

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 847

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit